עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך מחשב שהוא גם טלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מחפש מסך מחשב 20 אינצ' אשר ישמש גם כמסך טלויזיה בחדר עבודה.

רציתי לברר אם יש דגמים מומלצים חדשים מעבר למה שנרשם בדיון אחר שקראתי.(DELL 2007FP , ASUS PW201)

כמו כן, הבנתי שלמסך ה-DELL יש שני דגמים אחד עם פאנל S-IPS ואחד עם פאנל S-PVA

האם אחד מהם עדיף יותר על השני ?

תודה.

פורסם

S-ips עדיף

אני כמעט בטוח שלא מוכרים את הדל עם pva בארץ עכשיו (אולי אני טועה). ההסתברות שתלך לחנות תקנה ומסך ויצא לך pva היא קטנה מאד

אם אתה משתמש בממיר כדאי לך לבחור בdell מכיוון שהוא גם איכותי לעבודה מול מחשב וגם אפשר לראות עליו טלויזיה באיכות טובה.

אפשר לחבר את הממיר למסך החיסרון שאין רמקולים במסך תצתרך להשתמש ברמקולים של המחשב או לקנות עם המסך רמקולים של DELL שמתחברים למסך

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות:

1. יש איזושהי דרך לדעת(ולהיות בטוח) איזה פאנל אני מקבל בהנחה שאני מזמין את המסך של דל?

2. האם מישהו יודע מה מדיניות ההחלפה של יבואני DELL ו-ASUS? (פיקסלים שרופים/תקועים)

פורסם

1. יש לך כאן מדריך.

2. דל נוקטת במדיניות החלפה מ-6 פיקסלים בעייתים, ולפיה המפיצים הולכים בתלם. חנויות שמחזיקות מלאי רב לעיתים יגלו התחשבות ויאפשרו לבדוק מתוך מחשבה, שיצליחו למכור ללקוח, שלא עושה מפיקסל בעייתי יחיד עניין גדול. לדעתי פיקסל שרוף יחיד בשורת המשימות הרבה פחות מפריע מדליפת אור חריפה, שמטרידה בסצינות חשוכות בסרטים וגם מובילה לחוסר אחידות בתאורת הפאנל.

יבואן אסוס נוקט במדיניות יצרן של החלפה על פיקסל שרוף יחיד. אבל לטעמי זה לא שיקול מכריע לאור הציפוי המבריק של PW201 שמפריע בשל ההשתקפויות להתרכז בקריאת טקסט ממושכת בתאורה נורמלית. לשימוש רב של משחקים וסרטים זה לא כל כך יפריע למי שרגיל לשחק ולצפות בסרטים בתנאי תאורה רכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים