פורסם 2008 בינואר 1917 שנים שלום. קניתי לא מזמן מחשב חדש ובתוכו היה הארדיסק 500 ג"ב של WD AAKS ASTA 2 לפני כן לא היה בו רעש אבל אחרי שהתקנתי פאצ' למשחק כלשהו אז הרעש של תיקים התחיל כשהמחשב חשב.בכל מקרה החליפו לי את הארדיסק הנוכחי באחד חדש בלי בדיקה ובלי בעיות.התקנתי את ווינדוס והכל מחדש והנה להפתעתי שוב פעם רעש כשהמחשב חושב.הרעש הזה רגיל או שאולי הוא ספציפית של הדגם הזה?תודה מראש לעונים.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בדרךך כלל רעשים של ההרדדיסק סימן שהרד דיסק עומד למותאני הייתי מציע לך להיכנס לאתר של WD יש להם תוכנה לבדיקת הרד דיסק תבדוקואם יש לך אחריות תנצל אותה
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים יהיה קצת חוסר אחריות מצידנו להגיד לך סתם תקין\לא-תקין בלי לשמוע את הרעש.הייתי ממליץ שמישהו שמבין טוב ישמע את זה ויגיד לך אם זה רעש נורמלי או לא.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בדרךך כלל רעשים של ההרדדיסק סימן שהרד דיסק עומד למותאני הייתי מציע לך להיכנס לאתר של WD יש להם תוכנה לבדיקת הרד דיסק תבדוקואם יש לך אחריות תנצל אותהמישהו יכול בבקשה לתת לינק לתוכנה?לפני כמה זמן יצא לי (לא משנה למה) בשלושה ימים לעשות בערך 20 פעם פירמוט מלא להארדיסק...רציתי לבדוק את מצבו, יש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר סורי על הדיליי.אני אסביר לכם את המצב כשקיבלתי את הארדיסק עם המחשב החדש אז לא היו רעשים ולא היו כלום.אחרי התקנת הפאצ' התחילו הרעשים.אני ניסיתי לעשות הכל. ניסיתי לעוד דיפראג, וגם הלכתי לאתר של WD לבדיקות והכל יצא תקין.התקשרתי למקום שקניתי ממנו את הארדיסק ושם הם שלחו את זה למעבדה ושם בדקו לי אותו שם אמרו לי שתקין.אבל עדיין נשמעו אצלי רעשים יותר חזקים מהמאורר.בכל מקרה אחרי כמה ימים הביאו לי הארדיסק חדש של 500 ג"ב ועדיין יש לי רעשים.ואני לא מבין מה מקור הבעיה. אולי זה הדגם הספיציפי הזה?פשוט אין לי שמץ מה לעשות :\
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים רגע....רעשים כמו גירגורים קטנים חלשים כאלה.....(ככה הוא עובד הראשים שלו קוראים מידע מהדסיקיות בפנים) כמו שהבטן מקרקרת לך שאתה רעב...או ציקצוקים כמו קליקים מעצבנים מכניים..(זה אומר שהוא מודיע לך שהוא גוסס).אם יש לך את מצב א אז הכל בסדר ואין לך מה לרוץ להחליף מוצר תקין.מצב ב זה כבר סיפור אחר.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר אמ... יותר נכון מצב א' כמו גרגורים כאלה אבל לפעמים יש גם קליקים כאלה.אני אסביר לך, פשוט בהתחלה עוד עם הארדיסק הראשון לא היה שום רעש.והסבירו לי שת'כלס לא אמור להיות בכלל רעש מהארדיסק ועוד במיוחד כשהוא חדש.והראש הוא כשהנורה מהבהבת כזה אז גם יש את ה"רעש" אחי איזה ספק יש לך ?הספק לדעתי לא בעיה אבל הנה:Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים ממש לא נכון שלא אמורים להיות רעשים מההרדיסק כי הוא חדשהדרך עבודה של ההרדיסקים של היום לא מאפשרת פעולה שקטה לחלוטין, מקסימום רעש לא חזק.אין שום בעיה עם זה שההרדיסק משמיע רעשים בזמן עבודה ושהוא מגרגר,אבל רעשים של נקישות (שהראש נופל על הדיסק) - מהם צריך להזהר.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים יש לי את אותה הבעיה, למרות שייש לי מחשב חזק לפעמים המחשב כזה חושב (הנורה האדומה דולקת) ואני שומע את ההארדיסקזה בעיה מסויימת או שזה ככה אמור להיות?לגבי התוכנה, על מה בדיוק ללחוץ כדי לבדוק את מצב הארדיסק?הפעלתי את התוכנה ולחצתי על: Hard Drive Informationוזה מה שקיבלתי-http://www.israfiles.com/show/85480/HARD.JPG
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר יש לי את אותה הבעיה, למרות שייש לי מחשב חזק לפעמים המחשב כזה חושב (הנורה האדומה דולקת) ואני שומע את ההארדיסק זה בעיה מסויימת או שזה ככה אמור להיות? לגבי התוכנה, על מה בדיוק ללחוץ כדי לבדוק את מצב הארדיסק? הפעלתי את התוכנה ולחצתי על: Hard Drive Information וזה מה שקיבלתי-http://www.israfiles.com/show/85480/HARD.JPG לא הורדת את הדבר הנכון. אתה צריך להוריד את זה "Data Lifeguard Diagnostic for Windows" ושם כבר אתה תראה את האפשרות של בדיקה אינטנסיבת של הארד דיסק. ת'אמת שעשיתי את הבדיקה ולא היו בעיות למרות הרעש :\ לך תבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.