עבור לתוכן

בגידות מה דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

אנחנו שומעים כל שני וחמישי על רציחות של בעל את אשתו , תיהיו בטוחים שלפחות 50 אחוז הסיבה לכך בגידות .

מה דעתכם בנושא ?

אתה נשוי 20 שנה , אבל אשתך רועה בשדות זרים , וגידלת למעשה את הילד של השכן של בעל המכולת או של הבוס שלה :-X

ואל תתחילו לדבר עלי שאני חסר בטחון או לא יודע מה . "כי זה קורה במשפחות הכי טובות ... "

כי גם אם אתה בראד פיט , יכול להיות שאשתך דווקא ראתה לנכון להביא את הילד הבא , מהרופא במרפאה המאוד נחמד תרתי משמע .

או סתם מצאה לה גבר רגיש שגורם לה להיות באקסטזה .....

דוגמא למקרה קלאסי , מישהי מוצאת גבר , שממש מתאים לה , ורוצה להקים משפחה איתו , אבל לקבל מהצד מהחבר הכי טוב שלו .....

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1920&msgid=111486197

דעתכם, ותשתדלו להיות רצינים , כדי שלא ינעלו את התראד :xyxthumbs:

פורסם

בחייך, הסיבה לרצח היא לא בגידות, זה פשוט התירוץ הנפוץ ביותר.

וזה לא קורה כל שני וחמישי, אלא אולי בממוצע פעם בחודש.

ואם למשל גילית שאשתך בוגדת בך עדיף שתאשים את עצמך - כי להאשים אותה לא יתן לך כלום. אנשים צריכים להבין שאם בגדו בהם זה כנראה בגלל שהם התנהגו לא טוב או שלא טיפחו את הקשר או שהם התחתנו מלכתחילה בגלל סיבות שגויות והם היו צריכים להבחין בבעיות עוד לפני הבגידות.

יש לי חבר, נקרא לו יוסי (שם בדוי כמובן) שהתחתן בגיל 22 עם חברתו מזה 4 שנים רק כי היא נכנסה להריון. הוא חשב כמה שבועות לפני שזה נודע לו להפרד ממנה כי הקשר שלהם דעך והם כבר לא אהבו כ"כ אחד את השני. כשנה לאחר החתונה הוא החל לבגוד בה וכעבור 3 שנים נוספות היא תפסה אותו והם התגרשו (וכן, היא לא רצחה אותו :P). שמע, בקשר טוב אין סיבה לבגוד. זהו.

פורסם
  • מחבר

נכון בקשר טוב הסיכויים לבגידה קטנים מאוד , אבל מי ערב לך שכך יהיה ? אל תיהיו נאיבים ....

אני לא ממש טרוד בנושא , כי יש לי פתרון למצב , אבל הפתרון הזה אומר פרוק החבילה , והתחלת פרק ב' .

מה זה לא עלה לכם במחשבה הנושא הזה ?

פורסם

אני בן 18, כך שהידע שלי לא הכי גדול בנושא אבל, וזה לא תמיד נכון שבוגדים בי כי משהו אצלי לא בסדר, לפעמים זה דווקה הבן זוג השני שפשוט לא יכול להיות במערכת יחסים אם "רק" בן אדם אחד, ואז מתחילים הבעיות כך לפחות ניראה לי, וזה לא בסדר להאשים את ההוא שבגדו בו..

אבל מה אני יודע... ::)

פורסם

אתה הרבה מעל ממוצע הגיל פה בפורום. 90% מהאנשים פה בני 16-23.

וכדאי לך לדאוג מדברים שאתה יכול להשפיע עליהם ולא מדברים שאין לך שליטה עליהם. אם אתה חושב שמדובר בסיכויים וזאת סטטיסטיקה אז אין לך מה לדאוג כי אתה לא יכול לעשות כלום בקשר לזה, אבל אתה חושב שיש לך השפעה אז תפעל. אני מניח שאם למשל ב-3% מהזוגות יש מקרה בגידה, אז ל-95% מהמקרים יש 2-3 סיבות משותפות (למשל: אהבה שדועכת עקב אי השקעה הדדית בקשר לאורך זמן עם בן הזוג מסיבות שונות או חתונה מסיבות לא נכונות כמו לחץ חברתי, "שעון ביולוגי" או כניסה להיריון). אם שני הנושאים האלו אצלך בסדר אז אני מניח שהסיכון יורד למשל מ-1:33 (3%) לנגיד 1:400 (0.25%). הזוג האחד הזה מתוך ה-400 יכול להיות כל מיני מקרים הרבה פחות נפוצים. עצתי לך - תכין רשימה כזאת של "למה אשתי יכולה לבגוד בי" ותטפל במה שיש לך שליטה עליו. מה שאין לך שליטה עליו אל תדאג לגביו. אם אשתך תבגוד בך בגלל בעיה באישיות שלה, שלא תלויה במי שהיה בעלה (אתה או מישהו אחר), אז גם ככה לא היה לך מה לעשות בנידון, ואין טעם לבזבז על זה אנרגיות כי זה לא יועיל בכלום.

פורסם

רוב הנשים בוגדות כי הן בוכות שבעלן לא מבלה מספיק זמן איתן כי הוא בעבודה,אבל אין להן בעיה מוסרית כל שהיא לבזבז את הכסף שלו.

פורסם

זה הכל תלוי בקשר שתבסס עם מי שתהיה זוגתך. אם הזוגיות תהיה מבוססת על חברות, ותדעו לדבר אחד עם השניה, לא תגיעו למצב כזה.

בד"כ אנשים בוגדים (אני לא מתייחסת לכאלה שיודעים שהם לא בנויים למערכת יחסים מונוגמית ובכל זאת נכנסים לאחת כזו) כי חסר להם משהו - לפעמים זה משהו כמו תשומת לב, לפעמים זה בגלל האגו, או בגלל הריגוש. אז אנשים הולכים החוצה לחפש סיפוקים.

זה כמו שתהיה לך הצפה של מים בבית, ותצא לרחוב עם הסמרטוט והמגב...

בכל מקרה אף פעם אל תתן להשקפת עולמך להיות מעוצבת מדברים כאלה - הודעות כאלה תמיד מציגות צד אחד, וברור לחלוטין שמי שכתבה את ההודעה הכניסה הרבה מהאמוציות הפרטיות שלה.

כן, אנשים בוגדים. זה לא אומר שאתה צריך לחיות את חייך בפחד מתי זה יקרה לך. תשקיע את האנרגיה הזו בלהיות בן זוג טוב, וכמו שאמר פה מישהו אחר - על מה שאין לך שליטה - אין לך שליטה...תשחרר.

פורסם
  • מחבר

זה הכל תלוי בקשר שתבסס עם מי שתהיה זוגתך. אם הזוגיות תהיה מבוססת על חברות, ותדעו לדבר אחד עם השניה, לא תגיעו למצב כזה.

בד"כ אנשים בוגדים (אני לא מתייחסת לכאלה שיודעים שהם לא בנויים למערכת יחסים מונוגמית ובכל זאת נכנסים לאחת כזו) כי חסר להם משהו - לפעמים זה משהו כמו תשומת לב, לפעמים זה בגלל האגו, או בגלל הריגוש. אז אנשים הולכים החוצה לחפש סיפוקים.

זה כמו שתהיה לך הצפה של מים בבית, ותצא לרחוב עם הסמרטוט והמגב...

מסכים עם כל מילה , אבל למה אותן נשים התחתנו אם אותו אחד מלכתחילה ? למה הם לא מחפשות פרק ב'

בכל מקרה אף פעם אל תתן להשקפת עולמך להיות מעוצבת מדברים כאלה - הודעות כאלה תמיד מציגות צד אחד, וברור לחלוטין שמי שכתבה את ההודעה הכניסה הרבה מהאמוציות הפרטיות שלה.

כן, אנשים בוגדים. זה לא אומר שאתה צריך לחיות את חייך בפחד מתי זה יקרה לך. תשקיע את האנרגיה הזו בלהיות בן זוג טוב, וכמו שאמר פה מישהו אחר - על מה שאין לך שליטה - אין לך שליטה...תשחרר.

מה זה תשחרר ? יבגדו בי ואני אעבור לסדר היום ? אין סיכוי , באותו רגע נגמר הספור שלה , והתחלת פרק ב'

ואם התכוונת "לתשחרר" מהבחינה שלא להיות לחוץ או מודאג מזה את צודקת , זה דבר שלא תלוי בי .

פורסם

למה נשים התחתנו עם אותו אחד?

כי יש נשים שחושבות שאם הן אוהבות מישהו אז הכל יסתדר מעצמו, כי יש נשים שהן חסרות ביטחון או שחונכו מגיל צעיר שאין להן את הזכות להיות מאושרות או שאין להן זכות לדרוש נאמנות, כי הן לא חשבו שזה יקרה להן, כי הן התחתנו עם מישהו בגלל הסיבות הלא נכונות. ובכל מקרה, לבוגדים לא רשום על המצח "אני בוגד". אנשים מתחתנים וחושבים שאהבה זה מספיק, הם שוכחים שצריך גם להיות חברים טובים, שצריך לדעת לדבר על דברים במיוחד כשרע, שוכחים שגם אחרי 20 שנות נישואין עדיין צריך להגיד "אני אוהב/ת אותך" ולהחמיא.

זה נורא קל להגיד פרק ב', אבל אתה לא יכול לדעת מאיפה שאתה נמצא כיום איך זה להיות נשוי 20 שנה לאישה שאתה אוהב, יש לכם ילדים ביחד, כלב, בית ומשכנתא. כל החיים שלכם שזורים אחד בשני - תאמין לי שאז המציאות נראית אחרת.

לפעמים צריך לדעת לפרק, ולהגיד יפה שלום ולפעמים צריך לעשות בדק בית - יש נישואין ששווה להציל גם לאחר מעשה איום כמו בגידה.

ולשאלתך השניה - התכוונתי שאל תתן לזה לחפור לך בראש, אל תשקע במחשבות ובפחדים כי זה יטריף אותך ובסוף אתה תגיע למצב שתהיה לבד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה לא פעם ראשונה שמפרקים חבילה

יש הרבה גברים שלא ימחלו לאישה על בגידה , גם אם יש להם 10 ילדים , ומשכנתא של 2 מיליון דולר .

הם ימכרו את הבית יחזירו את המשכנתא לבנק וימשיכו בחייהם ,

ואני מכיר כמה מקרים כאלה אישית , חבר ילדות שלי , האמא שלו בגדה עם הבוס שלה , הבעל גילה את זה

וכמה שהאישה אמרה שזה היה סתם אני אוהבת אותך באמת , אתה הגבר בשבילי בלה בלה.....

לא עזר לה , שלח אותה לעזאזאל , וכיום חי באושר עם קשרים מזדמנים ...

יש גברים פחדנים שמפחדים מפרק ב' ,

ויש גברים שעל הזין שלהם שהאישה בגדה בהם . כי אין להם רגשות קנאה אליה , ומבחינתם היא חברותא לחיים .

פורסם

לא הכל שחור ולבן בחיים.

לא כל הגברים יתגרשו או ישימו זין. יש גברים שאוהבים, שסולחים, הולכים לייעוץ ומשקמים את הנישואין.

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי את דעתי שאני אפרק את החבילה בכל מצב .

מה איתך גיימרית ? אם בעלך יבגוד בך ויראה נכונות לחזור להיות נאמן , תשקמי את הנישואים ?

את לא חייבת לענות כי זאת שאלה די פולשנית .

פורסם

הייתי עונה בשמחה אם הייתה לי תשובה ברורה וחד משמעית. איך שאני לא הופכת את זה, אני לא בטוחה. רוב הסיכויים שאעזוב מהסיבה הפשוטה שאני לא בטוחה שאפשר לשקם את האמון שלי אחרי בגידה, אבל אני יודעת מספיק טוב שעד שלא עומדים בסיטואציה אי אפשר לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים