עבור לתוכן

מישהו קנה פעם בחנות PCHARDWARE?

Featured Replies

פורסם

היי

אני שוקל לקנות בחנות PCHARDWARE ששמם גם LOGIC.

http://www.pchardware.co.il

למישהו יש ניסיון איתם? קנה שם או שמע עליהם?

אני פשוט רוצה להיות רגוע שהם בסדר, לא עושים בעיות, לא במכירה ולא באחריות ותיקונים וכו'...

אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה, לא מצאתי מקום מתאים יותר..

פורסם

קניתי שם כרטיס מסך והוא היה דפוק (לא חושב שזה אשמת החנות) הם החליפו לי אותו בלי שום בעיות ודיי מהר.

פורסם

אני קניתי משם צורב והם שלחו לי אותו פעמיים ::)

אז החזרתי להם והם לא הלכו לקחת את זה מהדואר וזה חזר אלי.

היום שלחתי להם את זה שוב ונראה מה יקרה.

אני מאמין שזה טעות אנוש שיכולה לקרות לכל אחד ;)

ד"א

הם אמרו לי שהם יזכו אותי על צורב אחד בתוספת שני המשלוחים, כך שהם יצאו בסדר מהסיפור.

פורסם

יכלת להביא אז את צורב לחבר............. לי אולי (למרות שאנו לא חברים) ;D

פורסם

למה לא חברים? אנחנו חברים הכי טובים ;)

מה הייתי עושה איתו? מוכר?

עזוב אין לי כח להתעסק עם זה.

פורסם

יש שם קצת באלגן, אבל אני מאמין שהם משתדלים.

פורסם

אני קניתי מהם HD של WD עם 8MB BUFFER ואין מה להגיד באמת כמו שצריך האמת הם ניצלו את כל ה14 ימי העבודה שהם יתחייבו עליהם אבל בסדר באמת שכן

פורסם

נראת לי חנות מאוד על רמה, למרות שאני לא קניתי משם את המחשב החדש שלי (ומאוד רציתי). וגם יש שם המון המון רכיבים (כל כך הרבה שלפעמים קשה לבחור...), המון מבצעים ומחירים זולים ומשתלמים (ראיתי ראדון 9700 לא PRO אבל RETAIL של HERCULES שנמכר בכ-1700 ש"ח, אולי אפילו פחות).

בקיצור אחלה חנות.

פורסם

אני קניתי אצל מארז והם היו בסדר גמור

היו נחמדים ממש השתדלו

פורסם

קניתי מהם שלושה זכרונות וכרטיס מסך.

הכול הגיע בלי בעיה ומהר, הם גם נחמדים בטלפון. :)

פורסם

זאת החנות למכירות בתחום המחשבים אונליין הכי-טובים-שיש! הם הכי זולים ואני קניתי מהם:

מעבד (P42000), כרטיס מסך Radeon 9000pro חבר שלי גם קנה מהם דיסק קשיח WD120GB עם ה8מגה בייט באפר חשוב לציין שהם שלחו לי את המוצר מהר מאוד ולא היו בעיות באספקה, וגם חיפשתי את אותם המוצרים בחנויות אחרות ולא מצאתי יותר זול מאצלהם. בקיצר חנות מצויינת ממליץ מאוד לקנות ממנה(!)

פורסם

אני אישית אף פעם לא קניתי אצלם, אבל המבחר פשוט א-ד-י-ר!!!!!!!יש 110 כרטיסי מסך ו138 לוחות אם!!! פשוט לא יאומן המבחר הענק

נ.ב

יש להם גם מארז אקרילי שקוף לחלוטין של aerocool

פורסם

קניתי אצלהם כמה פעמים, כל פעם משהו אחר (ראדון9500פרו, ti200, נגן מפ3 ועוד משהו ששכחתי נראה לי)

אין תלונות, רק דברים טובים.

פורסם

אני קניתי מהם המון :הרד דיסק, צורב , מארז , דיסק און קי , עכבר , כרטיס טלוויזיה. השירות שלהם הוא הכי טוב שנתקלתי בו והמוצרים מגיעים מהר אז אני אומר לך על זה .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

אם למישהו יש עוד תגובות יותר על ההשירות שלהם, אחריות, תיקונים, בעיות.. דברים כאלה זה חשוב :)

תכננתי לקנות מחשב שלם בפנדה, אבל בגלל שאין להם עכשיו זיכרונות ווינבונד וגם לא ידוע מתי יגיע (תשובה מעצבנת :-\), ולפיסי הרדוור יש, אני שוקל לקנות שם... בנוסף הם במרכז ברמת-גן ופנדה רחוקים מאוד ממני (אני גר במרכז)...

בכל מקרה אם למישהו יש עוד נסיון מהם שיגיד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים