פורסם 2008 בינואר 1817 שנים שלום יש לי מחשב עם דיסק קשיח אחד S-ATA ועכשיו חיברתי לו עוד אחד שהוא P-ATA בכל מיקרה שמדליקים את המחשב מופיעה לי הודעה NTDLR is mmising please restart אחרי ריסטרט המחשב עולה רגיל מה הבעיה? תודה.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מערכת ההפעלה מותקנה על הSATA ??ואם אתה מסיר את השני ? המחשב פועל בסדר ? האם ההארד דיסק השני הPATA מותקנת עליו מערכת הפעלה ?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים חפש ברשת עם המילה שמופעיה לךיש צורך להתקין משהו מחדש זה קורה לעיתים כאשר מוסיף רכיב כמו שאתה עשית.מצאתי לך לינקhttp://tinyempire.com/shortnotes/files/ntldr_missing.htm זה עוד יותר טוב http://www.lockergnome.com/blade/2006/12/12/ntldr-is-missing-how-to-repair/
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים תכניס את הCD של הוינדוס ותשנה את סדר העליה בביוס כדי שהדיסק יעלה ראשון שלב ראשון: מכניסים את דיסק ההתקנה לכונן הדיסקים ומפעילים את המחשב שלב שני: לוחצים על מקש ה-Enter ברגע שרואים את המסך הבא : מיד נקבל את המסך הבא: ומיד את המסך שלב 3 : ממתינים שהממשק יסיים להטעין את הדרייברים הנחוצים על מנת להמשיך עבודה עד שנקבל את המסך הבא: במסך הזה אנו נלחץ לו על האות R על מנת להכנס לממשק של הrecovery במסך זה נלחץ על הספרה 1 ונלחץ על enter במסך הבא נתבקש להקיש את סיסמאת המנהל פה פשוט נקיש -enter בלי סיסמא בכלל אחרי כל זה תכתוב : חשוב לציין : תכתוב במקום X , את האות של הכונן שלך , כלומר הכונן שבו הכנסת את הדיסק copy X:\i386\ntldr c:\ copy X:\i386\ntdetect.com c:\ הערה :בפקודות אלה יש תו רווח בין ntldr ל-c:\ ובין ntdetect.com ל-c:\.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים תציין את כל המפרט שלך ואת כל הבעיות שיש לך במחשב לפני שנוכל להתחיל לעזור לך.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר כמו שאמרתי יש לי שתי דיסקנים קשיחים אחד SATA ואחד PATA ויש צורב אחד שמחובר למחשב את הצורב הוא לא מזהה המחשב עם הוא מכובה ואני מדליק אותו אז יש את ההודעה של NTDLR הוא רושם לעשות ריסטרט אני עושה ריסטרט ואין את ההודעה הוא עולה רגיל
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים אוקיי ... אז בקיצ' הצורב לא מזוהה , שני ההארד דיקסים מזוההים בביוס ?על איזה הארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה ? האם כל הכבלים מחוברים טוב ?
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר שמע אחי אין קשר לבוט אני מסביר עוד פעם הוא לא עושה בוט אני לוחץ ריסט עושה בוט! ואין את הצורב בביוס הוא לא מזוהה במחשב אחר הוא מזוהה
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תבדוק ג'מפרים .. לSATA אין ג'מפרים כדי להגדיר מאסטר וSLAVEלצורב ולהארד דיסק מכיוון שהם PATA , ואז אחד מהם צריך להיות MASTER והשני SLAVE , אם שניהם על אותו מצב שניהם לא יעבדו
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים שמע אחי אין קשר לבוט אני מסביר עוד פעם הוא לא עושה בוט אני לוחץ ריסט עושה בוט! ואין את הצורב בביוס הוא לא מזוהה במחשב אחר הוא מזוההשמע אני לא אומר סתםיכול להיות שללוח אם שלך יש עדיפות לSATA אז הוא מנסה לעשות BOOT ממנו ואז אחרי ריסט הוא מתאפס על עצמו ועושה BOOT מהשנייש לי בעיה דומה .. למחשב שלי יש עדיפות ל P-ATA והוא לא מתאפס על עצמו אחרי ריסט
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר לא אחי אני הגדרתי אותו שיעשה בוט מ PATA זה לא קשור עכשיו השאלה שלי עשיתי הכל והוא לא מזהה את הצורב יכול להיות שצריך לעדכן את הביוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.