עבור לתוכן

איפה אני יכול לקנות שלט לממיר של YES?

Featured Replies

פורסם

השלט שלי נדפק לגמרי, רוב הכפתורים לא מגיבים אלא אם כן לוחצים ממש חזק עד שהאצבע מתחילה לכאוב וכפתורים מסויים בכלל הפסיקו לפעול, אז יש איזשהיא חנות או מקום שאני יכול לקנות ממנה שלט, עדיף שיהיה כסוף ולא שחור כי התרגלתי...

אז אם יש חניות או שמוכרים איפשהו בבקשה תגידו לי כי כבר נמאס לי לשבור אצבעות... :P

פורסם

חשבת להזמין מיס?

פורסם

אני די בטוח שיש בסניפי הדואר.

אבל בכל מקרה תתקשר ליס ותשאל.

פורסם

תפתח את השלט בעדינות עם שטוח דק.

ותנקה את הלוח מאחורי הלחצנים עם צמר גפן מהול באלכוהול

ותנקה גם את הגומי של הכפתורים בחלק האחורי שלו (מעיין עיגולים שחורים כאלו בדרך כלל) והוא יעבוד כמו חדש.

יש לי שלט כבר 10 שנים שעובד פיקס בעקבות טיפול תקופתי.

פורסם

ותנקה גם את הגומי של הכפתורים בחלק האחורי שלו (מעיין עיגולים שחורים כאלו בדרך כלל) והוא יעבוד כמו חדש.

ממליץ בחום. חבל על ה-50 שקל.

פורסם

מה הכוונה מאחורי הלחצנים? מאחורי הלחצנים (הגומי) נמצא המעגל האלקטרוני, האם אותו צריך לנקות?

פורסם

עכשיו פרקתי את השלט , העברתי ניגוב על הכול עם מגבת רגילה , הרכבתי וזה ממש החזיר אותו לחיים!

רק אם היה פיתרון למכסה של הסוללות שנופל (חוץ מדבק) ....

פורסם

עכשיו פרקתי את השלט , העברתי ניגוב על הכול עם מגבת רגילה , הרכבתי וזה ממש החזיר אותו לחיים!

רק אם היה פיתרון למכסה של הסוללות שנופל (חוץ מדבק) ....

חח אני לא מכיר מישהו שזה לא קרה לו .

חייבים למצוא לזה פיתרון!

פורסם

אפשר בדואר להחליף[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 19:51:08

תקשור גומיה מסביב :D

פלסטר או סילוטייפ

פורסם
  • מחבר

באיזה דרך אני יכול להחליף בדואר? וניסיתי לנקות את השלט, כנראה שהוא ממש מעבר לתיקון כי זה לא פועל...

פורסם

תבדוק איזה סניף דואר הכי קרוב אליך בלינק שנתתי בעמוד הקודם (אל תשכח לבחור בשרות)

תרים טלפון לפני ותשאל אם יש להם שלטים כי אתה יכול לבזבז חצי שעה בתור ובסוף לגלות שאין להם שלטים במלאי בכלל :smile1:

פורסם

בחוזה של יס ישנו סעיף שמדבר על החלפת שלטים שלא עובדים כראוי מבלאי, פעם שעברה שהלך לי השלט הם אמרו לנו לקנות והתעקשנו והם באו עד הבית והחליפו ארבעה שלטים

פורסם

אנחנו קנינו כמו אנשים טובים

אל תספרו תפדיחה שקרתה לי חורף אחד בגיל 11 הכנסתי תשלט למיקרוגל והוא יצא מסריח ולא עובד אז פיצצתי אותו בושםם

ואמא שלי החליפה אותו חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים