פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ואם ב-מ-ק-ר-ה הוא יפול על איזו "גיימרית" כמוני? ואני חוזרת על שאלתי הקודמת - למה שלא יבחרו סרט יחד? אף פעם לא הבנתי מה זה "קח אותה" - מה היא, חבילה?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר צודקת, דיברנו, היו שתי אופציות - קומדיה או אימה, אני מעדיף אימה אבל היחיד שמציג עכשיו זה Resident Evil Extinction, שזה יותר פעולה בכלל...אז הלכנו לאיזה קומדיה הזויה, זה לא ממש משנה.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים סרט זה באמת אופציה טובה. תמיד עלולה לצוץ בעיה של חוסר בנושאי שיחה. סרט יפתור את זה בקלות וישבור את הקרח.בהצלחה!
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר סרט זה באמת אופציה טובה. תמיד עלולה לצוץ בעיה של חוסר בנושאי שיחה. סרט יפתור את זה בקלות וישבור את הקרח. בהצלחה! האמת לא תמיד! חח היית צריך לשמוע את השיחות... איך היה, עשיתה לה כבר OC? OC כל כך חזק עד שהיא היתה צריכה קירור בחנקן נוזלי ;D
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ואם ב-מ-ק-ר-ה הוא יפול על איזו "גיימרית" כמוני? ואני חוזרת על שאלתי הקודמת - למה שלא יבחרו סרט יחד? אף פעם לא הבנתי מה זה "קח אותה" - מה היא, חבילה? רגע אז גיימרים לא אוהבים סרטי דרמה? :
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים רגע אז גיימרים לא אוהבים סרטי דרמה? : הגיימרית הספציפית הזו לא מתה על זה. מעדיפה מד"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.