עבור לתוכן

שאלה דחופה בקשר לצבא\קב"ן

Featured Replies

פורסם

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי.

עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר?

ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק)

תודה לעוזרים :nixweiss:

פורסם

איזה רבן, צבאי? הוא רשם את ההמלצה במחשב או שהוא נתן לך מכתב?

במקרה שהוא נתן לך מכתב, אז אתה לוקח את המכתב שלו לקב"ן.

אצל איזה פסיכיאטר פספסת את התור? צבאי או חיצוני?

בשביל תור לקב"ן, תיגש לאחד המפקדים ותגיד שאתה צריך תור לקב"ן, ותשאל אם אפשר להזמין תור אצל קב"ן/פסיכיאטר חוץ בחר"פ או במוסד אחר. אולי אפשר לנסות גם במרפאה.

תשמע, כל ההודעה שלך לוקה בחוסר פרטים וקשה לעזור לך, תנסה לפרט קצת יותר.

ד"א, הסיכוי שתוכל לראות קב"ן מחוץ ליחידה הוא דיי קלוש, במידה וקיים אחד בבסיס.

פורסם
  • מחבר

הייתי אצל קבן היחידה שלי קבן צבאי הוא לא נתן לי מכתב או משהו הוא אמר שהכל במחשב מה אני צריך לעשות בשביל לקבוע תור חדש?

ואיך אני יכול לפגוש קבן חוץ מקבן היחידה ולא דרך המפקד??

פורסם

newprofile.org

תשאל שם בפורום, אנשים שם מבינים טוב בנוגע לענייני הקב"ן.

פורסם
  • מחבר

שאלתי שם אני שואל עכשיו גם פה אם מישהו יודע כי שם לא קיבלתי תשובה איך אני יכול לראות קבן אחר חוץ מביחידה שלי?

פורסם

די,די להתבכינות!!!

די להשתמתות!!!! למה היום כאשר הצבא כל כך שונה מפעם מבחינת תנאים אי אפשר לסיים 3 שנים מסכנות למען המדינה שלך?!

למה כל פעם צריך ללכת לקבן או כל דבר אחר?! למה השתמתות זה אופנה?!

למה????!!!!

תגיד אתה לא חיי במדינה הזאת או מה? אני לא מבין למה אני צריך לתחון ואתה תשב רגל על רגל בבית?! למה אני צריך לעשות 3 חודשים בשנה מילואים ואתה לא יכול לעשות 3 שנים מסכנות?!

אני מקווה שיגיע יום והמחוקק במדינת ישראל יתעורר ויחוקק חוקים מגבילים על אנשים משתמתים, ועל כאלה עם פרופיל רפואי נפשי!!! במיוחד על כאלה עם פרופיל רפואי נפשי!!! אני מקווה שיקחו את הרשיון נהיגה,ואת חלק מה זכויות!!!

פורסם

די,די להתבכינות!!!

די להשתמתות!!!! למה היום כאשר הצבא כל כך שונה מפעם מבחינת תנאים אי אפשר לסיים 3 שנים מסכנות למען המדינה שלך?!

למה????!!!!

תגיד אתה לא חיי במדינה הזאת או מה? אני לא מבין למה אני צריך לתחון ואתה תשב רגל על רגל בבית?! למה אני צריך לעשות 3 חודשים בשנה מילואים ואתה לא יכול לעשות 3 שנים מסכנות?!

אני מקווה שיגיע יום והמחוקק במדינת ישראל יתעורר ויחוקק חוקים מגבילים על אנשים משתמתים, ועל כאלה עם פרופיל רפואי נפשי!!! במיוחד על כאלה עם פרופיל רפואי נפשי!!! אני מקווה שיקחו את הרשיון נהיגה,ואת חלק מה זכויות!!!

מי אתה שתקבע לבן אדם מה לעשות עם החיים שלו ? כל אחד והבחירות שלו ... מה זאת ההרצאה הזאת ?

ואתה חייב ללמוד עברית ... ממש אבל .

פורסם

די,די להתבכינות!!!

למה????!!!!

עברית קשה שפה?

פורסם

די,די להתבכינות!!!

למה????!!!!

אחי, השתמטות* משתמטים* לטחון*

פורסם

על אי הגעה לתור שנקבע אתה יכול לעלות למשפט

שיזרקו אותך לכלא איזה 30 יום זה יעשה לך קצת סדר בחיים

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור לשאלה ששאלתי.. מישהו יכול לענות על השאלה? תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים