עבור לתוכן

מישהו מוכן ללמד את הצרפתים איך עושים גיר ידני ??!!

Featured Replies

פורסם

זה חדש שמכוניות צורפתיות גרעות??

פעם אחת עם רנו הספיקה לי כדי להתרחק מהם לשארית חיי - ד"א זה רק בארץ, באיטליה נסעתי ברנו הקטנה (לא זוכר את שמה, נמכרת גם בארץ) - תענוג + צריכת דלק מדהימה, לא יודע מה קורה להן עד שהן מגיעות לארץ אבל נסעתי על 3 רנו שונות חדשות בארץ וכולן אותה זוועה.

פורסם

ברשותי קאנגו 99', ועשיתי עליו כמעט 350K ק"מ, ובינתיים אין לי שום טענות, פשוט סוס עבודה, אני לא ממש יודע מה אתם רוצים מהגיר שלו...

הטענה היחדה שיש לי על הרכב הזה קשורה לשמשה הקידמית המשולבת עופרת (מעניין אם בשנת 99 הצרפתים ידעו משהו שאנחנו לא ידענו...) המחייבת אנטנה חיצונית עבור ה-GPS.

פורסם

אולי הוא בנוי לנסיעות לדימונה?? ???

פורסם

אולי הוא בנוי לנסיעות לדימונה?? ???

לא נראה לי, אחרת הם היו בונים את השמשות גם חסינות כדורים... :smile1:

פורסם

פותח הדיון-מה ציפית מגיר ישן?

גם לי יש פונטו ידנית ישנה ,ומה לעשות ,ההילוכים לא עוברים כמו בהתחלה ,אבל מתרגלים.

פורסם

ברשותי קאנגו 99', ועשיתי עליו כמעט 350K ק"מ, ובינתיים אין לי שום טענות, פשוט סוס עבודה, אני לא ממש יודע מה אתם רוצים מהגיר שלו...

אל תפתח פה לשטן

פותח הדיון-מה ציפית מגיר ישן?

גם לי יש פונטו ידנית ישנה ,ומה לעשות ,ההילוכים לא עוברים כמו בהתחלה ,אבל מתרגלים.

תטפל בגיר , אחרת סתם תצטרך להחליף גיר . וזה סתם הרבה כסף. וחבל. או שיכול להיות והבעיה היא בקלאצ'.

פורסם

לא נראה לי, אחרת הם היו בונים את השמשות גם חסינות כדורים... :smile1:

בדקת שאתה יודע שהן לא....? :smile1:

פורסם

תגידו על איזה רכב אתם ממליצים בהשקעה של 40K ????

פורסם

גם לי היתה רנו (מגאן 97) והבעיה שלה היתה המחשב של הרכב...מי היה מאמין שהוא יצא מהמפעל עם בעית מחשב לעזאזל. לפעמים הוא היה פשוט נכבה באמצע הכביש בגלל זה.

אח"כ גם הגיע טיפול מאוד רציני של כמה אלפי שקלים במזגן...

אפילו יין הם לא יודעים לעשות. עם של רכיכות.

זהבי-לך על דייהטסו סיריון\פולקסווגן פולו...

פורסם

יאללה, אני אקח את זה על עצמי.

אני אלמד את הצרפתים איך עושים גיר ידני.

אבל, איפה מוצאים צרפתים בשעה כזו ?

נו, שווין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים