פורסם 2008 בינואר 1717 שנים שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר אהה...ממש לא דומה, לבחורה מימין יש סוג דם A בעוד שלבחורה משמאל יש AB.את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים (היא ממש יפה בסדרה) rraaaaaaaaaarrrrr לפעמים יש לה הבעות לא משהו אבל היא .. 100 ... פשוט אין מילים
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אין אין על לארה קרופט גרררר או או [ או: (היא ממש יפה בסדרה) אני בטוח שבלי איפור היא לא משהו . כי גם עם איפור וכל מה שעושים לה יש לה הרבה פעמיים פרצוף לא משהו בסידרה נמלטים
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אני בטוח שבלי איפור היא לא משהו . כי גם עם איפור וכל מה שעושים לה יש לה הרבה פעמיים פרצוף לא משהו בסידרה נמלטיםכן אבל איכשהו סקסי ויפה בטירוף!
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים כן אבל איכשהו סקסי ויפה בטירוף!תאמין לי כדי לקבוע איך אדם נראה צריך לראות אותו פנים מול פנים. אפשר לקחת בחורה לא יפה ולעשות אותה יפה. ברור שאם תראה בחורה יפה בסרט אז במציאות היא גם יכולה להיות יפה אבל פחות ממה שהיא נראת בסרט. ראיתי תמונות של שחקנים במציאות קשה לזהות אותם.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר לדעתי אנג'לינה לוקחת את מילה... אנג'לינה גם גילמה יפה את לארה, היא ממש מדליקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.