פורסם 2008 במרץ 1217 שנים הקטע עם סונה לא נגמר לדעתי ,כי יש שם עדיין 3 שחקנים ראשיים.בכל מקרה ,היה פרק מצויין ,אני מקווה שההמשך יגיע כמה שיותר מהר.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 12:50:56וונטוורת מילר הגיע אתמול לארץ .
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים לא ברור לי מה פשר הביקור? הבנתי שהוא מגיע לארוחת שישי אצל ההורים של תום אבני..
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים העונה הראשונה, בכלא, הייתה לדעתי הכי טובה, העונה השניה הייתה סבבה, והשלישית קצת פחות טובה אבל עדיין מאוד איכותית.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים http://next-episode.net/ כתוב באתר: Season 4 has been officially picked up by FOX. According to Michael Ausiello of TV Guide, Dr. Sara Tancredi, who was thought to be decapitated in season 3, will be making a return as a regular cast member in season 4. תגידו לי מה זה השטויות האלה????????????? כרתו לה את הראש מה יותר מזה????
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים זה ידוע שאפשר לחבר את הראש עד שנה מיום הכריתה עם האמצאים זה היום. אל תהיה שטותי בבקשה.על פלאשבקים שמעת(ראה מקרה תום באבודים)?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר כן כן.. זה פורסם מזמן. היא נכנסה להריון אז הוציאו אותה מהסדרה.. ועכשיו יחזירו. כבר אז זה נראה לי מסריח שהם ככה הרגו אותה כזה מהר, לא האמנתי שהם כאלו עלובים, וצדקתי חבל שלא עשו שהיא בהריון ממיקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.