עבור לתוכן

OC לQ6600 וOCZ REAPERS - לא מצליח

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה... הלוח הוא DS3R, והזכרונות הם OCZ REAPERS בתזמונים של 4-4-4-15.

עשיתי OC מדורג למעבד (10MHZ לFSB כל פעם), והגעתי עד 2.8GH פחות או יותר, כאשר במצב הזה המחשב נתן POST אבל לא עלה עם מערכת ההפעלה ונתקע לפני שווינדוס טענה את עצמה. המתח על 1.4 פחות או יותר, יכול להיות שזה לא מספיק ?

כמו כן, אני לא מצליח להוריד את הזכרונות ל3-3-3-12 או אפילו 3-3-3-15 , גם כשיש תוספת של 0.4V למתח. גם איפה לשנות את היחס בין המעבד לזכרון לא מצאתי...

פורסם

אצלי המתח הוא 1.325 והמהירות היא 3.15 (350x9) אז לא נראה לי שצריך יותר מתח.

פורסם
  • מחבר

סאחטק. אני חושב שהבעיה היא ביחס בין המעבד לזכרון... אבל הפכתי את כל הביוס ואני פשוט לא מוצא איפה לשנות אותו.

פורסם

תשים את הsystem memory multiplier SPD על 2 כדי שהיחס יהיה 1:1.

פורסם

גם אני על1.3250 על 333X9 יציב והזכרונות על 1000MHZ

פורסם

יש בביוס מצבי OC מובנים, נסה אותם.

פורסם
  • מחבר

תשים את הsystem memory multiplier SPD על 2 כדי שהיחס יהיה 1:1.

זה מוריד לי את התדר של הזכרונות ל720MH. אין דרך אחרת ? אולי 3:4 ?

פורסם

קודם תתעסק רק ב OC למעבד.

ההמחיות ל OC למעבד זהות לגבי המעבד שלך לכתוב בתרד הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315023.msg2745064#msg2745064

בנתיים תשתמש בתיזמונים משוחררים של 5.5.5.15 - בסוף ה OC למעבד ננסה להדק את התיזמונים ל 3.4.4.15 לפני בדיקת ה BLEND.

הידוק התיזמונים יצריך העלאת מתח לזכרונות ואף יתכן שיצריך העלאת מתח לגשר הצפוני.

פורסם

המממ...

יש לי גם את הזכרונות האלה ואם לא שמת לב, העבודה של הזכרון הזה ב3-4-4 הוא רק בלוחות אם עם צ'יפסט של NVIDIA...

פורסם

המממ...

יש לי גם את הזכרונות האלה ואם לא שמת לב, העבודה של הזכרון הזה ב3-4-4 הוא רק בלוחות אם עם צ'יפסט של NVIDIA...

זה אומנם מה שכתוב - אך אנשים רבים כולל בפורום הזה מצליחים להריץ אותם על 3.4.4 במתח סביר של 2.1V ע"ג ציפסטים של INTEL.

פורסם

זה אומנם מה שכתוב - אך אנשים רבים כולל בפורום הזה מצליחים להריץ אותם על 3.4.4 במתח סביר של 2.1V ע"ג ציפסטים של INTEL.

וואלה?

מגניב!

אני חייב לבדוק את זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים