עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא ספר? (לא מעצב שיער)

Featured Replies

פורסם

משלם 35 לספר ו 25 לתשתית עם התחייבות לשנה

:silly:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ואם אתה מתקשר אליו ואומר לו שאתה עובר לספר אחר ולא אכפת לך מהקנס של שבירת החוזה ?

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא קודם מעביר אותי לשימור לקוחות, שזו בעצם האסיסטנטית החטובה והשופעת שחופפת את הראש.

פורסם

יש לי ספר קבוע (ספר proper, לא מעצב שיער)

מאז שאני זוכר את עצמי אני הולך רק אליו.

אני לא רוצה לדמיין את עצמי הולך לשום מקום אחר, הוא המספרה הגברית היחידה שאני מכיר,

הוא לא "סלון כלות" כמו כל המספרות מעצבים האחרות, מספרה קטנה, עם מגזיני "אוטו", "מוטו", עיתונים, קפה, ומותר לעשן :) (כי גם הוא מעשן)

פרדי, בחור רוסי, דובר עברית אנגלית ורוסית ואולי עוד שפה או 2 , שוטף, שפם גברי מאיים מקשט את תחתית אפו.

תספורת קצר ולעניין, לא צריך לומר לו בכלל מה לעשות אלא אם כן רוצים לחדש (הוא זוכר את הלקוחות הקבועים שלו).

ובנוסף הוא גם איש שיח מעניין מאוד.

חווית תספורת שלא הייתי רוצה להחליף.

50 ש"ח, מתוכם 45 על התספורת, 5 "טיפ" (שכולם נותנים) לחופפת, שעושה גם אחלא קפה שחור כשאתה ממתין לההוא בן ה 70 שיסיים להסתפר..

"פרדי" , ק.אתא, במרכז, בפסאג' בסמטה בין פיצה פאדל לבנק לאומי, מומלץ בחום. :)

פורסם

אבל אני מסתפר באיזה 10 שקל, 3 בחורף כל הראש 2 בשאר העונות כל הראש.

מי שיעשה לי קוצים עלול למצוא את עצמו דקור.

ולזה מעליי, אין מה לעשות בקריית אתא יש רק או ספרים רוסים או הומאים.

פורסם

יש לי ספר קבוע (ספר proper, לא מעצב שיער)

מאז שאני זוכר את עצמי אני הולך רק אליו.

אני לא רוצה לדמיין את עצמי הולך לשום מקום אחר, הוא המספרה הגברית היחידה שאני מכיר,

הוא לא "סלון כלות" כמו כל המספרות מעצבים האחרות, מספרה קטנה, עם מגזיני "אוטו", "מוטו", עיתונים, קפה, ומותר לעשן :) (כי גם הוא מעשן)

פרדי, בחור רוסי, דובר עברית אנגלית ורוסית ואולי עוד שפה או 2 , שוטף, שפם גברי מאיים מקשט את תחתית אפו.

תספורת קצר ולעניין, לא צריך לומר לו בכלל מה לעשות אלא אם כן רוצים לחדש (הוא זוכר את הלקוחות הקבועים שלו).

ובנוסף הוא גם איש שיח מעניין מאוד.

חווית תספורת שלא הייתי רוצה להחליף.

50 ש"ח, מתוכם 45 על התספורת, 5 "טיפ" (שכולם נותנים) לחופפת, שעושה גם אחלא קפה שחור כשאתה ממתין לההוא בן ה 70 שיסיים להסתפר..

"פרדי" , ק.אתא, במרכז, בפסאג' בסמטה בין פיצה פאדל לבנק לאומי, מומלץ בחום. :)

היי!! גם אני מסתפר אצלו מדי פעם!

בחור רוסי ענק וחביב, זוכר אותי תמיד אפילו אחרי כמעט שנה שאני לא הולך להסתפר אצלו, ובאמת איש שיח מעולה (לפעמים לא נעים לי ממנו כי אני בעצמי איש שיח גרוע). רק קצת מפריע לי להסתפר אצלו בזמן שהוא מעשן, אבל הוא עושה את העבודה למופת.

פורסם

פעם קניתי מכונת תספורת, מאז אני מסתפר בחינם בבית

פורסם

מסתפר בבית..מבזבז כמה דקות מהזמן של אח שלי אבל לי זה חוסך להתלבש להגיע למספרה לחזור הביתה להחליף בגדים :)

פורסם

גם אני משלם 60.

ומה קרה Chymes, ראית את הפרק בנשואים פלוס שבו הספר של אל מת? :lol:

ד"א- גם בשנות ה 50 השתמשו בג'ל (כמובן שיותר מגעיל).

פרק טוב

אני מספר את עצמי אם המכונה ונותן לאחי לעשות תיקונים קלים

גם ככה אני מסתפר על דרגה אחת שזה כמאת קרחת

פעם אחרונה שחשבתי ללכת לספר הוא רצה 40 שקל על תספורת כזאת

אמרתי לא תודה ומאז רק מכונה בבית

בשביל 5 דקות עבודה אני לא ישלם 40 שקל

היה לנו פעם ספר שהיה עושה תספורת ב12 שקל

אבל הוא היה זקן ולא חושב שהבין שהוא יכול לקחת יותר אם בכלל היה אכפת לו

פורסם

אני מסתפר אצל איש אחד וזה עולה לי 15 שקל אם הוא מספר אותי בישיבה 10 שקל בעמידה ו 7.5 שקל בעמידה על רגל אחת. כמובן שזה לא כולל אחריות לתוצאה.

פורסם

מסתפר אצל בן דוד . קרחת פעם בשבועיים. מתרגלים לקור.. ;D

אבל הכי נחמד זה שתמיד הבנות מהבסיס מלטפות לי ת'ראש אח"כ :P:cool2:

פורסם

40 שקל.

סכין 4 בצד. למעלה 3 אצבעות. שפיץ בפיאות. הכול הוא זוכר.

סבא שלי היה ספר.. אני יכול גם להסתפר בחינם אם אני ממש רוצה :x

פורסם

עד הפעם האחרונה שהסתפרתי הייתי מסתפר אצל איזה ספר אחד טוב שעלה 40 שקל... היה עושה לי אורך של קוצים ארוכים אבל אף פעם לא הייתי עושה קוצים...

תמיד פחדתי שאם אני אעשה תספורת קצרה מדי יראו לי צלקת שיש לי על כל הראש, (פס לכל אורך הראש בצד ועוד כמה צלקות קטנות מתאונת דרכים)...

בפעם האחרונה רציתי להסתפר ולא היה מקום אצל הספר אז הלכתי לחבר שלי והוא סיפר אותי פ:

היה מצחיק ;) אבל הוא סיפר אותי די טוב, יחסית קצר אבל כמעט לא רואים את הצלקות אז זה בסדר :)

פורסם

אני מסתפר ב50 אבל בא לי עכשיו להאריך אבל תמיד אני נשבר באמצע כי אני לא מוצא תסרוקת טובה :kopfpatsch:

פורסם

אני מסתפר אצל ספר שכונתי ב-25 שקלים ואבא שלי אצל איזה זקן אחד ב-10 או 15 שקלים.

אני עובד ברמת השרון ושם ספרים לוקחים על תספורת 70 שקלים והתמורה ביחס למחיר, איך ננסח את זה בעדינות? חרא! לוקחים 70 שקלים בלי בושה ויודעים לספר כמו שאני ינסה לספר את עצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים