פורסם 2008 בינואר 1617 שנים יש לי 8600GTS בעל קירור פאסיבי של GIGABYTEהקירור הוא סטוק ללא מאורר מן הסתם..ביצעתי OC למעבד לזכרון ולSHADER, הינה פרטים :http://www.siz.co.il/up/ajwzoxzdcmqd.jpgלאחר בדיקה ב3DMARK06 יצאו לי 5761 מארקים, ולפני הOC יצאו לי משהו בסביבות ה5400 מארקיםהאם ניתן לקרוא לזה OC ? (4% זכרון לא משו :-\ ) אני מפחד שהוא מתחמם יותר מדיהוא הגיע לי במאמץ הכי גדול ל61 מעלות, זה חם מדי או שזה טוב ? במנוחה הוא 48-50...
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים טמפרטורה מצויינתאין לך מה לחשוש גם 90 מעלות זה בסדר.הכרטיס הזה נוצץ בVMOD (דורש שינוי בכרטיס) + מאוורר לקירור הפאסיבי.שיפור של 30% ויותר (900-1000 Mhz לליבה ) במשחקים דורשי GPU כמו CRYSIS.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים זה שמעלי צודק בהכל ובאמת אין לך מה לחשוש מטמפרטורות כאלה.יועיל לאמר שאם תרצה לשמור על הכרטיס עוד יותר, למעשה לשמור עליו בצורה קיצונית כך שגם אם האוברקלקוק הזה לא תקצר אף בטיפה את אורך חיוו פשוט תרכיב עליו עוד מאוררים, תמקם אותם יפה מעליו שיקררו את ליבתו ואת כולו בנוסף לוונטה של הכרטיס והטמרטורות ירדו לגג 64 במאמץ שזה מצוין. אני אומר לך את הכל מניסיון אחישיהייה בהצלחה
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר כרטיס טוב לOC אתם אומרים ?טוב אני ימשיך עוד קצת בOC, ורק אחרי שאני יתקין עליו מאורר אני יעשה עוד הרבה..תודה רבה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.