עבור לתוכן

מסך מחשב למשחקים מחיר עד 2000 גודל 17-19

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ...

אבל הרוב משחקים.....

יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA

המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף.....

תודה רבה לכל העוזרים! :hat:

פורסם

Viewsonic VP930 מתאים מאוד לגיימינג FPS מהיר.

אתה יכול לקרוא עליו בסקירה ההשוואתית של 19" איכותיים בנעוץ.

אם אתה יכול להוסיף עוד כ-260 ש"ח לתקציב אתה יכול לרכוש גם 20" לא רחב בעל רזולוציית 1600X1200 ושטח עבודה עדיף ליישומי טקסט, ואשר יכול להיות מצויין גם לכרטיס מסך החזק שברשותך - Dell 2007FP.

פורסם
  • מחבר

Viewsonic VP930 מתאים מאוד לגיימינג FPS מהיר.

אתה יכול לקרוא עליו בסקירה ההשוואתית של 19" איכותיים בנעוץ.

אם אתה יכול להוסיף עוד כ-260 ש"ח לתקציב אתה יכול לרכוש גם 20" לא רחב בעל רזולוציית 1600X1200 ושטח עבודה עדיף ליישומי טקסט, ואשר יכול להיות מצויין גם לכרטיס מסך החזק שברשותך - Dell 2007FP.

האמת שכבר המליצו לי על Viewsonic VP930 בפנדה רשום שהוא לא כל כך מומלץ לגיימרים (המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים.)

בקשר לכרטיס מסך השני אני פשוט לא יכול להשקיע כל כך הרבה כסף ......

ועם זה כל כך חשוב זה המסך שיש לי כיום :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305334

פורסם

מה שהם כותבים שם זו שטות חוץ מהעובדה שהוא גם יכול להתאים לעיבוד גרפי ברמה מספקת. ראיתי אותו במו עיניי ואין שום מריחות. אם תראה בו מריחות, תראה גם במסכים של 2ms.

פורסם

קובי, קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

מה שהם כותבים שם זו שטות חוץ מהעובדה שהוא גם יכול להתאים לעיבוד גרפי ברמה מספקת. ראיתי אותו במו עיניי ואין שום מריחות. אם תראה בו מריחות, תראה גם במסכים של 2ms.

אז מה שאתה אומר שViewsonic VP930 הכי טוב למחיר שלי ?

פורסם

כן, כמסך רב-תכליתי איכותי שגם מתאים לגיימינג מהיר. ותערוך בבקשה את הכותרת כמו שהתבקשת.

פורסם
  • מחבר

כן, כמסך רב-תכליתי איכותי שגם מתאים לגיימינג מהיר. ותערוך בבקשה את הכותרת כמו שהתבקשת.

סבבה אחי אז ככל הנראה שאני ילך על הViewsonic VP930

תודה רבה לכולם !!!!!!!! :yelclap: :yelclap: :hi::yelclap::hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים