עבור לתוכן

המזגן באוטו מכובה אבל למרות זאת כשהוא מכוון על חום מרגישים חום ולהיפך. WTF?

Featured Replies

פורסם

איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

פורסם

הכל תקין !!

יש תעלות אוורור ברכב...

אם מכוון על קור, נכנס אוויר מבחוץ פנימה (מעט)

אם מכוון על חום, נכנס אוויר מאיזור המנוע (שמתחמם) פנימה.

אם תלחץ על כפתור ס?יר?קו?ל?צ?י?ה כך שיהיה אוורור פנימי ולא חיצוני,

לא תרגיש שאוויר נכנס מבחוץ !

נ.ב.

זה לא קורה בכל המכוניות.

בפורד פוקוס שלי זה קורה, במאזדה זה לא היה קורה.

פורסם

איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

לא צריך להדליק מזגן בשביל חימום באוטו,צריך רק בשביל קירור.

חום בא מהמנוע...

פורסם

הבחור מהתגובה השניה צודק. גם באלנטרה שלי זה ככה. יש כפתור, בדרך כלל הוא ליד כל הכפתורים של המזגן, שגורם לכך שלא יכנס אוויר לאוטו מבחוץ דרך התעלות איוורור. אצלנו למשל, כשאנחנו עוברים ליד נחל איילון (מי שמכיר) בקיץ, ולא לוחצים עליו, אפשר כמעט להחנק באוטו ;D

פורסם

סגור את התריסים האלה של פתחי האיוורור

פורסם

לדעתי זה פשוט כפתור A/C -מיזוג אוויר שאתה צריך לכבות..

אני מכיר את זה מאופל לפחות ואני יודע שלוחצים על הכפתור הזה בלי לכוון את המזגן על 1 2 3 4 עדיין יוצא חימום או קירור ..

תנסה אצלך

פורסם
  • מחבר

מה זה באמת כפתור A/C? אני יודע שבמהלך הקיץ הוא צריך להיות דלוק כדי שהמזגן יעבוד. אם צריך להפשיר אדים בחלון הקדמי צריך לכבות אותו קודם?

אני אבדוק לגבי הסירקולציה עוד מעט. אני מאמין שזה באמת יפתור את הבעיה רק מוזר לי שמי שענה בתגובה 2 אמר שזה לא קורה בכל המכוניות. מה, לכל חברת מכוניות יש שיטה אחרת למיזוג? לא הגיוני

ועוד משהו אם כבר - כשמפעילים מזגן על קור צריך שהאוויר יגיע מתוך הרכב או מבחוץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים