עבור לתוכן

המסך שלי קיבל גוון כחול פתאום...בגלל החורף אולי ? :lol:

Featured Replies

פורסם

מדובר בסמסונג 931BW

הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום..

ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות

המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב

איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?

פורסם

בהנחה שלא שינית את הגדרות ה- Color Tone או ה-RGB ב-Color Control, נסה לבדוק מה קורה כאשר אתה מבצע ב-OSD את Color Reset.

פורסם

אתה מתכוון במסך עצמו יש מין צבע סגול כזה ירוק? אפילו כחול . זה יכול להיות קרינה אם יש לך רמקולים ליד המסך או כל דבר שמביא קרינה זה הגורם. לי גם יש מסך SAMSUNG ויש בו בעיה של קרינה וזה לא עבר .

פורסם

rroonnii, כוונתו של achiya1 לבעיה במסך LCD, לא ב-CRT כדוגמת ה-997MB. שדה מגנטי חזק מרמקולים לא מסוככים משפיע לרעה על קרן האלקטרונים של CRT כך שהתמונה מתעוותת ונוצרים כתמי צבע, אבל ב-LCD אין לכך השפעה דומה.

פורסם

אולי יש בעיה בכבל המחבר בין המסך למחשב

פורסם

אפשרות נוספת לבעיה בכבל כמו שאמר DrugsTaker היא, אם איפוס ההגדרות של צבעים ב-OSD לא מועילות, לבדוק במחשב אחר עם מאיץ גרפי / כרטיס מסך שונה לשלילת בעיה בכרטיס מסך, לפני פנייה לקבלת שירות מהיבואן במסגרת אחריות.

פורסם

בפעם האחרונה שקרה לי דבר כזה ,זה היה בגלל שהתעקם אחד הפינים בכבל.

פורסם
  • מחבר

יש לי באמת רמקולים סביב המסך ועליו ממש כמו ישראל במזרח התיכון עם הערבים

אבל אם זה לא פוגע בLCD אז זה לא רלוונטי ..

תאמת שלא ממש הבנתי מה זה OSD וכל המילים באנגלית אין לי שמץ איך עושים את זה

ניתקתי את הכבל וחיברתי אני חושב שזה די פתר את הבעיה

אולי הכבלים זזו קצת ובגלל זה

תודה רבה מקווה שהבעיה לא תשנה

פורסם

rroonnii, כוונתו של achiya1 לבעיה במסך LCD, לא ב-CRT כדוגמת ה-997MB. שדה מגנטי חזק מרמקולים לא מסוככים משפיע לרעה על קרן האלקטרונים של CRT כך שהתמונה מתעוותת ונוצרים כתמי צבע, אבל ב-LCD אין לכך השפעה דומה.

כן יודע לי בLCD לא קיימת הבעיה הזאת. לא ידעתי שמדובר כאן על LCD.

פורסם

:xyxthumbs: העיקר שמצאת מה גרם לסימפטום הזה.

OSD פירושו On Screen Display והכוונה שלי הייתה לשימוש בתפריטים המפוקדים ע"י המקשים בחזית המסך.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: העיקר שמצאת מה גרם לסימפטום הזה.

OSD פירושו On Screen Display והכוונה שלי הייתה לשימוש בתפריטים המפוקדים ע"י המקשים בחזית המסך.

טוב לדעת

בכל מקרה אני משתמש Magictune ולא במקשים המציקים שנמצאים מתחת למסך...אוי סמסונג סמסונג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים