פורסם 2003 באפריל 1422 שנים לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אתה יודע מה אני חושב על מה שאמרת עכשיו שזה מגעילובוא נגיד ככה רוטר גם קבוע על זה לפני המוןןןןן המוןןןןן זמןועזראלי זה מקום ענק כמו שאנחנו יודעים ובוא נגיד שאני גם דברתי עם מנהל מפה ולא היתה ממש התנגדותוגם ברוטר ידוע שאתם גם עושים מפגש וזה לא מפריע לאף אחד חוץ ממך אם זה היה מפגש של לימודים או דברים כאלה לא ההיתם עושים בעזראלי ההיתם משכירים מקום ושם עושים בקיצור אני אבוא בעיקרון אני בא למפגש שלהם אבל בגלל שגם אתם עושים זה הרבה יותר טובאני מקווה שלכולם יהיה כיף וזה הכי חשוב אז בהצלחה
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים בעעעע כל-כך הרבה ליימרים במקום אחד. :-\ מקווה שהם לא יציקו. איזה ליימרים נסה לבקש משחק בחיים לא נותנים עדיף שיהיו לימריים ואני מבקש רוטר זה לא פורום משחקים ששם הם ליימרים בצורה לא נורמאלית תראה איזה כיף בפורום שיח חברים וחומרה אני חושב שמה שאתם עושים זה לא יפה אני מצטער שרק אני חושב ככה
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים חבל סתם לטחון מים, אולי אתם לא אוהבים את חברי רוטר (וגם אני לא בדיוק מת עליהם) , אבל זה שהם יהיו שם זו עובדה מוגמרת, וזה לא עניין רלוונטי.למזלנו עזריאלי זה מקום גדול, ויש שתי מרפסות גדולות למדי, כך שאנחנו נהיה במקום שלנו והם במקום שלהם. אנחנו לא צריכים להתקרב אליהם או להתעסק איתם, וכל מה שאנחנו צריכים לקוות זה שגם הם לא רוצים להתעסק אתנו.לסיכום המפגש שלנו יצליח גם אם וגם אם לא יהיה מחר מפגש של רוטר אז שזה לא יפריע לכם.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים כן זה גם מה שאני אמרתי לאיזה אחד במירק כשהאתר נפל.באחד המפגשים הקודמים של הפורום היה גם מפגש של רוטר ואז זה היה בסדר (אני חושב).טוב אתם תראו כבר כי אני לא בא בגלל שיש לי חרא של הורים, העיקר לצפת ובאר שבע חופשי נותנים לי אבל לתל אביב בשביל המפגש לא נותנים. בעעעעעעעעעעעעע עליהם
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים אני כבר בעזריאלי מ10, מחכה לכם ואוכל פיצות ודונאטים איפה מצאת מחשב עם גישה לאינטרנט ?
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הכל הלך חלקלק חוץ מזה שכמה הומואים מרוטר באו ורצו לקחת פרסים... איזה דבילים, זה היה אחד הרגעים המצחיקים ביותר... ;D
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הכל הלך חלקלק חוץ מזה שכמה הומואים מרוטר באו ורצו לקחת פרסים... איזה דבילים, זה היה אחד הרגעים המצחיקים ביותר... ;Dאחד מהם הוא בוודאות גם משתמש HWzone.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים הכל הלך חלקלק חוץ מזה שכמה הומואים מרוטר באו ורצו לקחת פרסים... איזה דבילים, זה היה אחד הרגעים המצחיקים ביותר... ;Dזה אני והומואים תקרא לחברים שלךזה שאתם מביאים משאבת מים של אקוורים אני לא אשםואנחנו כולנו רשומים פה אולי לא הכי פעילים אבל רשומיםזה שאתם יתנהגתם לדעתי לא יפה זה לא אשמתנובקיצור אנחנו לא בנו בשביל להפריע אלה בשביל להכיר אותכםוסתם אני רוצה להראות לך כמה מהומואים שלנוhttp://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=122הוא לא יכול לעלות מתחים בעיה בלוחhttp://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=25suma (זה הניק שלו פה)הגיע ל217 fsbעם 1700+יש לכם בגלריה מוד של אחד המנהלים שלנואז בבקשה תוריד פרופיל!
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים למי איכפת שהם היו שם?לא הזיקו לאף אחד...אפילו ידידה שלי באה למפגש שלהם והיא לא יצורה או משהו.חלאס עם השנאה המפגרת הזאת !
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים למי איכפת שהם היו שם? לא הזיקו לאף אחד... אפילו ידידה שלי באה למפגש שלהם והיא לא יצורה או משהו. חלאס עם השנאה המפגרת הזאת ! בידיוק אתם פשוט ככה רוטר = ליימרים ואנחנו באנו רק לדבר איתכם ולעשות כיף ואתם רוטר הליימרים האלה ורצינו להשתתף בהגלרה אבל לא נתנו לנו למה כי אנחנו מרוטר אבל כל מי שהיה שם גם חבר פה וגם דברתי כמה מילים עם עומרי והוא אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.