עבור לתוכן

איך אני מוכיח שAMD טובים מאינטל?

Featured Replies

פורסם

יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: :lol: :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים

אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד.

נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל

תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D

פורסם

תאמין לי, איך שאתה מדבר ניראה לי כאילו הבן-דוד שלך מבין יותר ממך!

אינטל וAMD שוות כמעט ולחלוטין במחירים ובמעבדים!!!!!

AMD בפירוש לא יותר טובה מאינטל! וגם כהפך!

מעבדי AMD עדיין מתחממים יותר מאינטל אבל המעבדים שלה יכולים "לסבול" רמת חום גבוהה יותר ככה שזה לא משנה!

קיצר, תגיד לבן-דוד שלך שהם שווים בביצועים

פורסם

כנס ל

www.tomshardware.com

תכנס למבחני הביצועים בנושא מעבדים. שם תעביר ישר לבנצ'מארק ותסתכל על הגראפים. ואז כשאתה מתסכל על הבדלי הביצועים (לטוב ולרע) תסתכל במקום אחר על הבדלי המחירים וכך תבדוק מי יותר משתלם!

פורסם

זה לא עוזר לו, כי במבחנים מסויימים הפנטיום לוקח ובמבחנים מסויים האת'לון.

הוא אמר הוכחה "חד משמעית" , ואמרתי לו שהוא טועה כי אין כזה דבר חד משמעית, כי זה פשוט לא כך...

פורסם

ל-AMD אין יותר בעיות התחממות.

ה-TBREDB וה-BARTON עובדים באותם טמפרטורות כמו אינטל.

פורסם

לי יש בארטון (מפרט..)

והוא ב- IDLE על 48

עם מאורר רגיל שהגיע איתו..

פורסם

זה לא עוזר לו, כי במבחנים מסויימים הפנטיום לוקח ובמבחנים מסויים האת'לון.

הוא אמר הוכחה "חד משמעית" , ואמרתי לו שהוא טועה כי אין כזה דבר חד משמעית, כי זה פשוט לא כך...

אין דבר כזה חד משמעי, גם אין דבר כזה "טוב יותר". השאלה היא טוב במה? בביצועים ביחס למהירות? בטכנולוגיות הנתמכות? יש דבר כזה מי יותר משתלם. אם המעבדים של AMD מציגים אותם ביצועים אבל עולים פחות אז הם משתלמים יותר, אם פעם זה ופעם זה אז זה תלוי. העולם הוא לא שחור לבן

פורסם

אתה לא מוכיח , כי אי אפשר להוכיח. גם כאן התשובות לא חד משמעיות, ה AthlonXP1700 יותר טוב מ ה P4 1.7GHz (בעיקר בישומי מולטימדיה למען האמת), אך עם זאת זה לא תקף על ה Athlon XP 3000+ שפחות חזק מה P4 3.06GHz.

מה שכן אפשר לעשות זה להדגים מקרה ספיציפי - כלומר להוציא נתוני ביצועים על מערכת מסויימת מבוססת AMD כנגד מערכת אחרת מבוססת אינטל. ושוב מדובר רק במערכת ספיציפית, כך שתשובה חד משמעית וכוללנית כמו שאתה מנסה להשיג אתה לא תצליח להשיג.

פורסם

המבחן האמיתי להוכחה ש-Amd יותר טוב מפנטיום.

פשוט כך מעבד AMD ומעבד Intel P-4 , שים אותם במאזניים , כמו של בית משפט , (בשוק יש הרבה כאילו יותר פרמיטיביים) ותבדוק מי שוקל יותר. בד"כ מי ששוקל יותר מכי יותר טרנזיסטורים ולכן הוא יותר טוב.

:lol:

פורסם

המבחן האמיתי להוכחה ש-Amd יותר טוב מפנטיום.

פשוט כך מעבד AMD ומעבד Intel P-4 , שים אותם במאזניים , כמו של בית משפט , (בשוק יש הרבה כאילו יותר פרמיטיביים) ותבדוק מי שוקל יותר. בד"כ מי ששוקל יותר מכי יותר טרנזיסטורים ולכן הוא יותר טוב.

:lol:

פישששששששש שיטה טובה איך שני החברות הגדולות האלה פיספסו את ההזדמנות להתעלות אחת על השניה בקלות ובמקום זה הם משקיעים הון בלשפר את הטכנלוגיה כשהפתרון הוא פשוט הרבה יותר פשוט קל וזול !!!

פורסם
  • מחבר

תראו האמת אני יודע שAMD לא לוקח בהכל ואני יודע שצריך למדוד דגמים מסוימים וכל מה שכתבתם כאן הוא נכון ויפה מאוד ואני מסכים איתכם אבל

למה אתם חושבים שזה משנה לי שAMD פחות טובה מאינטל בכמה דברים\מקרים?

אני רק רוצה להוכיח לו משהו זה לא אומר שזה חייב להיות אמיתי\מדויק\לא מפוברק וכו...

אני רק רוצה לנצח בוויכוח הזה אחת ולתמיד.

פורסם

הוכחה

נניח בלי הגבלה הכלליות

AMD =c

הוכחה

AMD = c = c * (Intel / Intel)

נעלה בריבוע

AMD ^ 2 = C^2 * (Intel / Intel)

מפה הכל טריויאלי

בסוף מקבלים

AMD > Intel

פורסם
  • מחבר

lol

אבל אם אפשר להשיג הוכחה עם קצת יותר מילים+מספרים אני יודה לכם מאוד :lol: :lol:

פורסם

טוב, קצת יותר רציני.

כמו שעומרי אמר - אין תשובה חד משמעית. אבל ! קיימים בשוק הירחונים המגאזינים והעיתונים , אין ספור השוואות ובדיקות של מעבדים עם פלטפורומות. לדוגמא אני מכיר השוואות רבות העוסקות בפילטרים של פוטושופ. התוצאות נעות בין שני הפלטפורומות והמעבדים. אי אפשר להגיד-"חברת AMD " יותר טובה מאינטל ולהפיך. הכל אינדיבדואלי והכל מאוד ספציפי לעבודות המשתמש.

אפשר להסביר את השינוי במהירויות השעון כשימוש בצינורות עיבוד מידע (Pipeline) רבות (ב-AMD) על חשבון מהירות שעון של מעבד.

עכשיו כל מה שנשאר לעשות הוא פשוט לבדוק את המעבד עם לוח הוגן לשימושו הפרטי והמאוד ספציפי של הלקוח.

בנוסף , רוב הזמן, חברת AMD , מציגה את גרף ביצועים- מחיר הטוב ביותר. כמובן אנליסטים בכירים מחשבים ומעבדים את המידע הרלוונטי עבור כל מבחן ומבחן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים