פורסם 2003 באפריל 1422 שנים היי , יש לי כאן כמה סרטים , ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם , הם פועלים ללא סאונד.בתוכנתDivx player החדשה זה כותב שהתוכנה לא יכולה להפעיל סרטים כאלו.ושאני מנסה להפעיל דרךWindows media player 9 & 8זה כותב לי למטהconnectingואז הוא מנסה להוריד את הcodecוהוא רושם שהוא לא הצליח , ואז הוא מפעיל את הסרט בלי סאונד.אחד הסרטים למשל , הוא בסיומת aviזה שם הקובץ : xpd-hysterical.blindness-ac3-divx.aviניסיתי גם בתוכנתBSplayerאותו דבר...התקנתי גם את המקודד xvidלמישהו יש רעיון?תודה מראש.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים יש לי בעיה דומה אבל זה כותב לי משהו כמו postx משהו מכיר את זה? אני חייב לראות את הסרט הזה :'(
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים גם לדעתי, כמו ש - yair_gobani אמר מדובר במקודד ל - AC3.בכל מקרה, אם גם זה לא עוזר, נסה להעלות את הסרט עם GSpot - שזו תוכנה שאומרת לך באיזה מקודדים מקודד הסרט, תבדוק באיזה מקודד מקודד הסאונד ותספר לנו...
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים "אוסף המקודדים של ליונארט - גירסה 1.2" - הפיתרון המושלם להתקנה ולפיתרון של כל בעיית המקודדים על מחשבך! http://lh.45z.com/modules.php?&name=downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=826&ttitle=אוסף_המקודדים_של_ליונארט_-_גירסה_1.2__/__Lion_Heart's_Codec_Pack
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.