פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר הבנתי אבל עדיין לא עובד ראה תמונה ותקן אם יש מה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים נשמה אבודהזה לא אנטר חסר\עודף, כנראה משהו אצלי עם ה-VM או JAVA, נראה לי שאיזה רכיב חסר\מתנגש אני אנסה במחשב אחר
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים הבנתי אבל עדיין לא עובד ראה תמונה ותקן אם יש מה. הקובץ שלך לא במקום בכלל, כלומר, הקובץ לא נכון לפי מה שאני רואה זה צריך להיות בסגנון הבא: file://c:\tor.pac ותבטל את automatically detect settings. תוריד את הקובץ הזה ושמור אותו בC לאחר מכן תעתיק לשורת הסקריפט הLAN SETTINGS את מה שאני כתבתי, אם עשית הכל כמו שצריך - זה יעבוד. נשמה אבודה זה לא אנטר חסר\עודף, כנראה משהו אצלי עם ה-VM או JAVA, נראה לי שאיזה רכיב חסר\מתנגש אני אנסה במחשב אחר בהצלחה.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים עובד במחשב אחר אבל לא בשלי (בעייתי כי כאן אני רוצה לשמוע..) יש איזה פורום לזה?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים למי שזה תקוע בטעינה גם לי הייתה הבעיה, פשוט תסירו ותתקינו שוב ואז פשוט תחכו....לפעמים זה יכול להגיע ל10 דקות חחח
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר לאחר שהכנסתם את הנתוניםאתם תראה את אןTOR מבצע חיפושים שונים בתוכנה כמן בתמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים זה עובד לכם עם האתר הרגיל של פנדורה או עם הגלובל?אצלי האתר הרגיל מזהה שאני מישראל
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לפי שורות הקוד נראה כי זה עובד, אז, זה עובד?אגב, ברור לך שאחרי שtor פותח את החוג אזי אתה צריך להיכנס לאתר עצמו נכון?זה לא שהמוזיקה תתחיל להתנגן באופן עצמאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.