פורסם 2008 בפברואר 217 שנים כלום לא עובד.לא בתוכנה ולא באינטרנט עצמו. ואני משתמש בFF וזה אומר כבר מאתמול לנסות מאוחר יותר שוב.ובתוכנה זה בכלל לא טוען.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים כלום לא עובד.לא בתוכנה ולא באינטרנט עצמו. ואני משתמש בFF וזה אומר כבר מאתמול לנסות מאוחר יותר שוב.ובתוכנה זה בכלל לא טוען.עשית את כל השלבים באמצעות התוכנה TOR? אם לא אז אתה לא תצליח להכנס לעולם.לי זה עובד מצויין.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים לאן מוסיפים את ה3 שורות?לתוכנה או לTORRC?עשיתי לפי מה שכתוב ולא עובדזה עושה לי מסך שחור
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים עשית את כל השלבים באמצעות התוכנה TOR? אם לא אז אתה לא תצליח להכנס לעולם.לי זה עובד מצויין.איפה יש הסבר על השימוש?
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים http://openpandora.blogspot.com/2007/06/complete-guide-for-using-openpandora.html
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר התכוונו ל TOR.EXEסבבההעניין שזה לא נותן לי להוסיף כלום למטה ניסית כמה פעמיםגם במצב אדמין כולל ריסטרט
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לי היא עפה על השורה הזאת:Pandora.setEventHandler("PandoraStarted", function() { });
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים התכוונו ל TOR.EXEסבבההעניין שזה לא נותן לי להוסיף כלום למטה ניסית כמה פעמיםגם במצב אדמין כולל ריסטרטלא exe ולא נעליים.זה נמצא ב start-menuשים לב: (בתמונה הראשונה)C:\Documents and Settings\Roman\Start Menu\Programs\Torלי היא עפה על השורה הזאת:Pandora.setEventHandler("PandoraStarted", function() { });תמונה מספר 2 מציגה איך זה צריך להיראות.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.