פורסם 2008 בינואר 3017 שנים זה פשוט גאוני הTor הזה, ובתוכנה הזו[של הפנדורה] יש גם אפשרות לסנכרון עם המסנג'ר\xfire ועוד. להלן דוגמית[ ]: [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר הורדתי את הלינק לתוכנה של פנדורהאך משום מה זה תקוע על loading please waitפתחתי את התוכנה בפיירווליש איזה פרמטרים שצריך להכניס או לפתוח פורטים מסוימים???
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על אתר כמו דיזר שנותן בדיוק את מה שאני מחפש seeqpod.com
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים הורדתי את הלינק לתוכנה של פנדורהאך משום מה זה תקוע על loading please waitפתחתי את התוכנה בפיירווליש איזה פרמטרים שצריך להכניס או לפתוח פורטים מסוימים???הכלי הזה נועד לחסוך את בזבוז המשאבים על הדפדפן בשביל להיכנס לפנדורה, אבל זה לא מאפשר לך לעקוף את ההגנה של US ONLY.ופה נכנס Tor.קרא את זה ופעל על פי הההוראות:http://openpandora.blogspot.com/2007/06/complete-guide-for-using-openpandora.html
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר לאחר התקנת ה TOR הוא מבקש להוסיף למטה כמה שורות בפייסטאבל העניין הוא שהוא לא נותן לי להוסיף אותם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים זה קורה לי מדי פעם ואני לא יודע מה הפיתרון לזה, זה נפתר לבד.נסה ריסט [למחשב, למודם ולכרטיס רשת].
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים OpenPandora עובד למישהו ? לי הוא עושה בעיות...אבל בדפדפן ברגיל זה עובד כמו שצריך.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים עובד לי מעולה.ראה את התמונה שהעלתי בתגובה הזוהוא עבד כמו שצריך עד היום אחרי 1 חחחח הוא התחיל לפקשש לי ומאז הוא נתקע כזה =\ בנתיים אני משתמש בדפדפן הרגיל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.