פורסם 2008 בינואר 1417 שנים לדעתי אתה צריך לנסות:CcleanerTuneup utilities 2008O&O CleaverCache3 תוכנות בשביל DEFRAG ניקוי REG וניקוי זיכרון מ CACHE בנוסף תבקר באתר בשביל לעשות TWEAK לWIN -http://www.tweakhound.comלאחר TWEAK ושימוש ב-3 תוכנות אלו אין לי אף פעם בעיה ש-WIN קופא כי אין לו משאבים או DEFRAG בדיסק ועוד מיליון דברים.... ו- WIN פעם אחרונה החזיק אצלי יותר משנה (והייתי צריך להתקין מחדש כי אני דפקתי אותו.....)שחכתי להוסיף , כל מה שרץ ברקע וכל סרביסים שאתה לא משתמש וגם רצים תופסים משאבים ........מקןר טוב לכל לאגים ב-WIN
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר תודה על העצותאך כבר עשיתי את כל זהאני משתמש בCCLEANERtune up 2006בגדול אני מפרמט כל שנה פחות או יותראבל אני לא מתקין שטויות על המחשבפשוט כבר כמה זמן המחשב נראה לי איטיהאמת עכשיו אני די מופתעקראתי כאן בפורום כמה אנשים נגד ספקים ג'נריםוכל התגובות עד עכשיו לא אמרו לי לקנות ספק איכותידרך אגבאני בכל זאת רוצה לקנות ספק איכותיהאם הספק של SEASONIC400w ss-400et-apfc-f3אוFSP 450 PNRהאם ספקים אלו יריצו לי חלק את המפרט שלי?8800 GTSתודה שובליאור
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר דוגמאות:OUTLOOK לפעמים נפתח לאטמעבר בין תיקיות איטיאתה מרגיש כאשר המחשב מקרטעחבר סיפר לי שגם המחשב קירטע לוהיה לו ספק ג'נריהוא פשוט קנה ספק איכותי ומחשב חזר למוטבהוא נתן לי את הדוגמה שכאילו קניתי רכב פורשה אך המנוע של פיאט אונושאנשים נוטים לזלזל בספק וכך חוסכים כסףבמקום להשקיע בספק איכותי
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים תודה על העצותאך כבר עשיתי את כל זהאני משתמש בCCLEANERtune up 2006בגדול אני מפרמט כל שנה פחות או יותראבל אני לא מתקין שטויות על המחשבפשוט כבר כמה זמן המחשב נראה לי איטיהאמת עכשיו אני די מופתעקראתי כאן בפורום כמה אנשים נגד ספקים ג'נריםוכל התגובות עד עכשיו לא אמרו לי לקנות ספק איכותידרך אגבאני בכל זאת רוצה לקנות ספק איכותיהאם הספק של SEASONIC400w ss-400et-apfc-f3אוFSP 450 PNRהאם ספקים אלו יריצו לי חלק את המפרט שלי?8800 GTSתודה שובליאוראתה צריך להחליף ספק גם אם זה לא קשור לבעיה שלך. כי למפרט שלך כדי ספק איכותי. לגבי הבעיה אמרת שהמשחקים זזים חלק אז לא נראה לי שזה קשור לספק .תנסה לפרמט תלך שלב שלב מה בעיה לפרמט? אם זה לא עזר אז תחליף ספק
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים תראה זה נכון שהספק יכול להיות גורם הבעיה אבל אנחנו לא יכולים להיות בטוחים עד שאנחנו לא נבודד ונבדוק את הבעיה. מה המצב של ניצול מעבד וזיכרון במנהל היישומים? בדקת פעילות של דיסק קשיח בביצועי מערכת? בכל מקרה כמו שנאמר גם אם הוא לא הגורם יש בכל זאת להחליפו
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר סבבה אני אפרמט אך יש לי שאלה שלא עונים לי עליה:האם הספק של SEASONIC400w ss-400et-apfc-f3אוFSP 450 PNRהאם ספקים אלו יריצו לי חלק את המפרט שלי?8800 GTSתודה שובליאור
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אתה צריך להחליף ספק גם אם זה לא קשור לבעיה שלך. כי למפרט שלך כדי ספק איכותי. לגבי הבעיה אמרת שהמשחקים זזים חלק אז לא נראה לי שזה קשור לספק .תנסה לפרמט תלך שלב שלב מה בעיה לפרמט? אם זה לא עזר אז תחליף ספק מחזק פותח הדיון אנחנו פשוט לא רוצים שתקנה ספק והבעיה תישאר זה שמומלץ ספק איכותי זה ברור אבל קודם כל צריך לראות שהבעיה לא נובעת מהWIN
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר 100%זה מובן ליאך אני רוצה לקנות ספק איכותיאני רוצה ספק שיתמוך במפרט שלי ללא בעיות וללא תקלותאיזה ספק כדאי לי?האם הספק של SEASONIC400w ss-400et-apfc-f3אוFSP 450 PNRהאם ספקים אלו יריצו לי חלק את המפרט שלי?8800 GTSתודה שובליאור
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אם אתה אומר שלוקח לו זמן לפתוח תוכנות ולעבור בין כוננים\תיקיות אז יש כמה אפשרויות:1)המעבד שלך נמצא ב שימוש גבוהה(90-100% שזה יכול לנבוע מפרוסס זללני או איזה שהוא ווירוס...)2)יש איזה פרוסס שטוחן לך את הראם...3)יש בעיה בהארד דיסק...(תוריד את התוכנה:HDDScan תריץ אותה ותראה אם יש לך BAD SECTORS).ואין שום קשר לספק! אבל לה היה מזיק להחליף אותו לאחד בעל שם...המשך יום נעיםNIKILLER
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אמרת שיש לך 400 שקלים תקציב , תחפש ספק מאחת החברות עם תקן PLUS80 , זה אומר שלא משנה מה מחובר לספק ובאיזה עומס הוא עובד ביעילות או הנצילות שלו מעל 80% , מה שמתבטא בסופו של דבר בספק יותר שקט וחשבון חשמל נמוך יותר למשל: Enermax Liberty -לא PLUS80FSP 450 PNR -לא PLUS80SEASONIC400w ss-400 -לא PLUS80- Thermaltake Toughpower כן PLUS80SeaSonic S12II/M12II - כן PLUS80ANTEC EARTHWATTS - כן PLUS80לפחות זה מה שאני מכיר
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים הספקים שרשמת למעלה יהיו לדעתי בסדר גמור......ואגב כשבעיות כמו שלך קורות לי אני פשוט מפרמט.אין מה לעשות אחי המחשב מתמלא בזבל מהאינטרנט גם אם תרצה או לא תרצה, ולא משנה כמה תנקה את המחשב. תפרמט וזהו.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים להתקין ספק-כוח איכותי במערכת (במקום אחד "ג'נרי") זה ההפך הגמור מבזבוז כסף : זה אחד הדברים הכי כדאיים ומומלצים שאפשר לעשות למחשב, ובמיוחד עם רשת-החשמל הלא-יציבה בקיץ ובחורף !להסבר מורחב בנושא - ר' כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542.ה-Enermax Liberty מעולה אך יחסית יקר - ולכן לא בהכרח מומלץ לתקציב קצר.לרשימת יצרני ספקי-כוח מומלצים - ר' כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546544#msg1546544ולרשימת ספקי-כוח מומלצים לפי תקציב - ר' כאן :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263266.msg2310712#msg2310712
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.