פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35... נראה לי אני אלך לסרט עם המבצע של סלקום הוא בא בזמן. חוץ מזה, אני מעריך את ג'יי ג'יי בעיקר לאור הסדרות שלו. גם הסרט הקודם שלו לא היה רע בכלל...
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35... היא מזמינה אותי לדייט ומשלמת כמו ג'נטלמנית אמיתית
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אז היא לא צריכה לשלם 70, עם המבצע של סלקום היא גם יכולה להזמין אותך וגם לשלם רק 35 עדיף ללכת עם חברים או עם החברה?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35... מסכן קטן, אתה תמיד הולך לסרטים לבד? היא מזמינה אותי לדייט ומשלמת כמו ג'נטלמנית אמיתית אחד בלי חברים, אחד בלי כסף....ממש מבחר יש פה
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר קח אותי גם לראות! הוא יוצא ביום שישי... אבל בארה"ב. לפה הוא מגיע ב-31 לחודש. [br]פורסם בתאריך: 15.01.2008 בשעה 19:47:18 יש קטע חדש ביוטיוב של חמש דקות מהסרט... אין שם ספויילר. הקטע עם הראש של פסל החירות שם חזק.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים הוא יוצא ביום חמישי בחצות בארה"ב (זה נחשב כבר יום שישי) אז נשארו לי יומיים לחכות
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר אה אתה מתכוון להוריד אותו... נראה לי ששווה לחכות עוד שבועיים כדי לראות אותו כמו שצריך. האיכות תהיה גרועה ברשת...
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר איזה כיף לך... תדאג לחזור לדווח איך הסרט. רק בלי ספויילרים אני רוצה להישאר מסוקרן...
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר אין על JJ. האמת שגם הסרט הקודם שלו היה טוב, משימה3. מה שבטוח עם בניית מתח, סקרנות וסוגי מפלצות יש לו כבר נסיון. ראה ערך "אבודים".
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מה אתם מתלהבים מאבודים? ראיתי כמה פרקים ולא האמנתי לכמות הטמטום שהולכת שם. jj הוא לא אמן ולא נעליים, הוא משתמש בטריקים מאוד מאוד זולים ליצירת מתח.אני אפילו לא רוצה להזכיר את alias ( אם זה אותו אחד שאתם מתכוונים), אחרי העונה הראשונה,( אפילו פרקים ראשונים) הסדרה התרדרה במדרון תלול, ממש נפלה לתהום!קיצר, jj הוא כמו דן בראון עם קוד דווינצי. אותן שיטות ליצירת מתח שעובדות על רוב האוכלייסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.