עבור לתוכן

הסרט "קלוברפילד"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35... :lol:

נראה לי אני אלך לסרט עם המבצע של סלקום הוא בא בזמן.

חוץ מזה, אני מעריך את ג'יי ג'יי בעיקר לאור הסדרות שלו. גם הסרט הקודם שלו לא היה רע בכלל...

• תגובות 46
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35... :lol:

היא מזמינה אותי לדייט ומשלמת כמו ג'נטלמנית אמיתית

פורסם
  • מחבר

אז היא לא צריכה לשלם 70, עם המבצע של סלקום היא גם יכולה להזמין אותך וגם לשלם רק 35 ;)

עדיף ללכת עם חברים או עם החברה? :nixweiss:

פורסם
גיימרית, 70 שקל? אצלי זה 35...

מסכן קטן, אתה תמיד הולך לסרטים לבד?

היא מזמינה אותי לדייט ומשלמת כמו ג'נטלמנית אמיתית

אחד בלי חברים, אחד בלי כסף....ממש מבחר יש פה :P

פורסם

אבל יש לי לב זהב. זה למה נמשכת אליי מלכתחילה, זוכרת?

פורסם

עדיף לב זהב משיני זהב, זה בטוח

פורסם

אני בדיוק מתכנן ללכת לראות אותו ביום חמישי בחצות כאשר הוא יוצא

פורסם
  • מחבר

קח אותי גם לראות!

הוא יוצא ביום שישי... אבל בארה"ב. לפה הוא מגיע ב-31 לחודש. [br]פורסם בתאריך: 15.01.2008 בשעה 19:47:18

יש קטע חדש ביוטיוב של חמש דקות מהסרט... אין שם ספויילר. הקטע עם הראש של פסל החירות שם חזק.

פורסם

הוא יוצא ביום חמישי בחצות בארה"ב (זה נחשב כבר יום שישי) אז נשארו לי יומיים לחכות

פורסם
  • מחבר

אה אתה מתכוון להוריד אותו... נראה לי ששווה לחכות עוד שבועיים כדי לראות אותו כמו שצריך. האיכות תהיה גרועה ברשת...

פורסם

אני נמצא בארה"ב אז אין צורך להוריד ;)

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: איזה כיף לך... תדאג לחזור לדווח איך הסרט. רק בלי ספויילרים אני רוצה להישאר מסוקרן...
פורסם

JJ הזה תותח (אבודים, זהות בדויה) אני סומך עליו שיהיה סרט מעולה.

פורסם
  • מחבר

אין על JJ. האמת שגם הסרט הקודם שלו היה טוב, משימה3. מה שבטוח עם בניית מתח, סקרנות וסוגי מפלצות יש לו כבר נסיון. ראה ערך "אבודים". :yelclap:

פורסם

מה אתם מתלהבים מאבודים? ראיתי כמה פרקים ולא האמנתי לכמות הטמטום שהולכת שם. jj הוא לא אמן ולא נעליים, הוא משתמש בטריקים מאוד מאוד זולים ליצירת מתח.

אני אפילו לא רוצה להזכיר את alias ( אם זה אותו אחד שאתם מתכוונים), אחרי העונה הראשונה,( אפילו פרקים ראשונים) הסדרה התרדרה במדרון תלול, ממש נפלה לתהום!

קיצר, jj הוא כמו דן בראון עם קוד דווינצי. אותן שיטות ליצירת מתח שעובדות על רוב האוכלייסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים