עבור לתוכן

אדרנלין ושימושים נוספים...

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן.

אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים?

השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת.... :)

פורסם

תלוי כמובן במינון אבל בד"כ הלב שלו ידפוק הרבה יותר מהר, הריאות יתרחבו, הוא ירגיש הרגשה ממש טובה של עירנות והחושים שלו יתחדדו.

תופעות הלוואי לעומת זאת הן של רעידות קשות, תחושת מתח ועצבנות, דפיקות לב מואצות מדי וכו'

ואת כל זה אני יודע כי יש לי אלרגיה לדבורים, והטיפול במקרה של תגובה חמורה לעקיצה הוא זריקת אפינפרין (אדרנלין טהור) :smile1:

פורסם
  • מחבר

וואלה ולמשך כמה זמן מנה סבירה יכולה להספיק?

אני אנסח אחרת, מנה באיזה גודל צריך לקחת כדי שההרגשה תימשך לפחות חצי שעה...אם זה בכלל אפשרי... 8)

פורסם

לפני שאתה אפילו חושב על להזריק לעצמך "אדרנלין" תדע כמה דברים.

1. זה מסוכן

2. יש הטוענים שאדרנלין ממכר,ואני לא רוצה להכנס לוויכוח עם זה נכון או לא מספיק לי שיש אנשים מומחים שחושבים שכן.(לא כמו סמים אבל עדיין)

3. אדרנלין מאיץ את הלב, מגביר את לחץ הדם, ומרחיב כלי דם, כל אלה הם השפעות שליליות אשר גורמות לגוף שלך לשחיקה.

אני אישית הייתי נוטש את הרעיון ומייד עקב כך שאתה לא ממש מודע לסיכונים, ואתה לא תהיה תחת השגחה רפואית צמודה ובנוסף לזה שאני לא מאמין שזה יתן לך איזה שהו יתרון במשחק מחשב או כל פעילות בחיי היום יום.

פורסם

זה פשוט רעיון רע.

עצם העובדה שאתה רוצה להזריק משהו לגוף כדי להיות טוב במשחק מחשב (קאונטר אם כבר ולא קונטר) הוא אבסורדי/הזוי, אבל גם לא אפקטיבי, כיוון שאתה לא צריך להשתמש כמעט בשרירים ולכן ההשפעות השליליות שציונו לעיל יפריעו לך לשחק , ובכלל לא בטוח שתצליח להתרכז במשחק.

מה רע ברדבול/שוקולד? , שלא נדבר על דברים בעלי השפעה חיובית לטווח הארוך כגון מדיטציה וכו'.

פורסם

והוא עוד רוצה שהאפקט יהיה חצי שעה בערך :screwy:

פורסם

אף אחד לא ראה קראנק?

פורסם

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן.

אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים?

השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת.... :)

כמו שאמרו אדרנלין בכמות גבוה מסוכן לגוף ואפילו עלול לגרום למוות במקרים מסוימים

אומנם משתמשים בו לפעמים גם לרפואה כמו שהוזכר אבל זה במקרים שאין ברירה

תבין משהו -הגוף מיצר אדרנלין בכמויות גבוהות כדי לחמוק מסכנה

לדוגמה אם אתה בורח מכלב מגודל\נסחף בשיטפון\וכו

השחרור המוגבר שלו זה כי לגוף אין ברירה והוא חייב את כל הנשקים שלו להתחמק מהסכנה

דרך אגב תאורטית אם הייתה באמת "נכנס למשחק" ומרגיש סכנה הגוף גם היה משחרר אדרנלין

בסופו של דבר יש גבול לכמות שהגוף יכול לשחרר ובגלל זה בטיפול באלרגית דבורים

הרופאים מוסיפים אדרנלין אבל זה כבר לא קשור כל כך לנושא

בקיצור תוותר על זה -לא כל מה שמיוצר בגוף טוב להכניס לגוף

פורסם

סתם, אם אתה מרגיש באמת במשחק אז אתה באמת נכנס לקטע, ומה קורה מעודף אדרינלין? הנה תראה:

פורסם

ועכשיו ברצינות-

http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%90%D7%93%D7%A8%D7%A0%D7%9C%D7%99%D7%9F

# הגברת קצב פעימות הלב,

# עליית לחץ הדם,

# עלייה ברמת הסוכר בדם,

# הרחבת כלי דם המובילים דם אל שרירים מסוימים,

# התכווצות כלי הדם של העור והמעיים,

# הרחבת האישונים,

# הסתמרות שערות,

# המרצת מערכת העצבים הסימפתטית (פעולה זו גורמת בעקיפין לחלק מהתופעות שלעיל

פורסם

אף אחד לא ראה קראנק?

ראיתי אבל הוא לא הזריק את זה לעצמו, הגוף שלו ייצר את זה בעקבות הדברים שהוא עושה.

פורסם

שאמרו שאדרנלין ממכר, זה כל כך נכון אבל הבעיה שאם אתה עושה את אותו דבר פעמים בפעם השניה יש פחות.

בכל מיקרה להזריק אדרנלין זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי :silly:

פורסם

הוא באמת שוחק את הגוף?

פורסם

אתה לא הולך לעשות את זה, פשוט לא.

אין שום סיכוי שאתה עד כדי כך מטומטם שתסכן את הגוף שלך בשביל ניצחון בטורניר ששווה כמה אלפי שקלים.

"נער מת במשחק קאונטר סטרייק עקב שימוש בתוספת אדרנלין", אם הכותרת הזאת הייתה מפורסמת פה ב"חדשות ואקטואליה" כולם היו צוחקים עליך ואומרים שאתה פשוט קוקסינל.

חאלס, תתבגר ותבין שלמרות שצריך לחיות את הרגע - יש דברים שיהפכו את הרגע הזה לאחרון שלך, וזה לא שווה את הסיכון.

פורסם

הוא באמת שוחק את הגוף?

הסיכון הגדול ביותר זה שהוא פעיל

הגוף עובר למצב של הגנה מסכנה

המצב הזה בעצמו מסוכן לגוף אבל זה מצב של אין ברירה כי אתה צריך להלחם או לברוח מסכנה באותו הרגע

לקחת את זה סתם זה דבר מאוד מטומטם

זה כמו לקחת סם מרץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים