פורסם 2008 בינואר 1418 שנים אני ציני. ד"א אתמול בלילה חזרתי מאוד מאוד עייף ושתיתי דיי הרבה, ניסיתי לישון על הגב אבל כמה עייף שהייתי זה לא היה נח. לא הצלחתי להירדם ככה
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים בונא השבוע הסתכלתי טוב טוב במראה ואני חושב שהחיוך אצלי התעקם נראה לי באמת לא טוב לישון על הבטן :\
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים שמעתי את זה פעם אבל חשבתי שזה סתם..אגב זה שמעלי^^אתה ישן על הגב או על הבטן ? גב, או על הצד. בחייים לא על הבטן, ואם אני על הבטן זה ל5-10 דקות בבוקר כשכבר ברור לי שאני לא אחזור לישון, וזה משאיר אותי ער.
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים תגידו רק אני יושן לפי המצב רוח שלי ? חחח איך שבא לי אני יושן, על הבטן, על הגב, על הצד....
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים בונא השבוע הסתכלתי טוב טוב במראה ואני חושב שהחיוך אצלי התעקם נראה לי באמת לא טוב לישון על הבטן :\ אתה חושב יותר מדי
פורסם 2008 בינואר 1718 שנים ניסיתי לישון אתמול כל הלילה על הגב - קמתי והוא לא היה תפוס אולי במקרה שלך יש איזה משהו במיטה..... מעסה שוודית כוסית? אומרים שתינוקות צריכים לישון רק על הצד: על הבטן זה מכביד על הריאות ועל הגב זה מסוכן אם הם פולטים ואז יכולים להחנק חלילה. אני מאלה שלא מפסיקים להתהפך במהלך הלילה ובסוף קם באלכסון במקרה הטוב או נופל מהמיטה...
פורסם 2008 בינואר 1718 שנים התכוונתי לזה שהמזרן אולי לא מתאים לו או משהו כזהואגב תערוך את החתימה שלך אם אתה לא רוצה שימחקו לך אותה, מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.