פורסם 2008 בינואר 1617 שנים יכול להיות גם שפה וגם slipstream לא תקיןאתה יכול לנסות עם התקנה אחרת של חלונות.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר יכול להיות גם שפה וגם slipstream לא תקיןאתה יכול לנסות עם התקנה אחרת של חלונות.מה זה slipstream ?יש מצב שהווינדוס בעברית מפריע.. כי רשום על זה פה...הבנתי שצריך אותה מערכת הפעלה כמו במחשב לא?אין בעיה אם אני יתקין עם דיסק אנגלית ובמחשבים שלי מותקן עברית?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים slipstream זה שילוב של עוד רכיבים בתוך התקנה של חלונות כמו למשל חבילות שרות או דרייברים כדי לא להתקין אותם אח"כ בנפרד.דיסק ההתקנה אמור להיות תואם בדיוק מה שמותקן לך בדיסק קשיח.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר slipstream זה שילוב של עוד רכיבים בתוך התקנה של חלונות כמו למשל חבילות שרות או דרייברים כדי לא להתקין אותם אח"כ בנפרד.דיסק ההתקנה אמור להיות תואם בדיוק מה שמותקן לך בדיסק קשיח. אני לא רואה שהיה לי בעיה עם ההתקנה ונראה לי שעשיתי הכל כמו שצריך כנראה שזה לא הספיק לו.לגבי הדיסק זה הדיסק שהתקנתי אותו על המחשב. מצד אחד הוא צריך להיות כמו מה שבמערכת ומצד שני באנגלית אז כנראה שאצלי זה לא יעבוד.נראה לי שאני מתייאש ולוקח אותו מחר לטכנאי כי אחי צריך את החומר למבחנים של סוף הסימסטר אני מקווה שיצליחו להשאיר לו את החומר.תעלה את הRECOVERY CONSOLE שנמצא בהתקנה של הXP ותריץ משםCHKDSK /Rאחי נראה לי שזה מה שניסיתי לעשות בהתחלה אבל זה לא הלך לי או שלא עשיתי נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.