פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר יש הסבר בסטיקי FAQההסבר שם זה לפי מה שהבנתי למסכים כחולים פה הבעיה שהוינדווס בכלל לא עולה ככה שאין לי אפשרות לדעת מה הבעיה .הוא כל הזמן מגיע למסך של התחלת הווינדוס וישר עושה ריסטרט גם בsafe mode
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים לא על המסכים הכחולים, בדף השני של הסטיקי יש הסבר מה לעשות עם החלון של ה BARTPE\UBCD
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אצלי הסתדרה הבעיה בידיוק עכשיו סיימתי להריץ עם WINDOWS PE סריקה על ההארדיסק שנמשכה איזה שעתיים וזה סידר את הבעיה.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר לא על המסכים הכחולים, בדף השני של הסטיקי יש הסבר מה לעשות עם החלון של ה BARTPE\UBCD הורדתי לוקח לי זמן כי נמאס לי להעביר כל הזמן את הכבלים מסך ומקלדת מחר בבוקר אני יביא עוד כבלים אני ימשיך ואעדכן תודה על העזרה ועוד שאלה לא הבנתי מה אני עושה אחרי שהצלחתי להפעיל את ה Windows PE צריך להעתיק את כל הקבצים החשובים ולהתקין XP מחדש ? אצלי הסתדרה הבעיה בידיוק עכשיו סיימתי להריץ עם WINDOWS PE סריקה על ההארדיסק שנמשכה איזה שעתיים וזה סידר את הבעיה. תודה גם לך על התגובות וכל הכבוד. איך מריצים בתוכנה סריקת הרדיסק?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים LOL יש לך אותה בעיה שיש במחשב של אחותי חחח רק שאני כ"כ עצלנית שאני כל הזמן דוחה את הטיפול
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר לא עובד לי צרבתי את הדיסק שמתי את הדיסק במחשב הבעייתי הפעלתי והוא נתקע ב:BOOT TROM CDהמחשב חושב וכונן הדיסק חושב אבל לא זז (הכונן אמור להיות תקין כי כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדווס הוא כן מפעיל אותו כמו שרשמתי בהודעות הקודמות).ניסיתי לבדוק על המחשב התקין והוא מפעיל ישר את הדיסק וכשאני בוחר בהפעלה של הווידדוס מהדיסק הוא מריץ את הפתיחה שלו ואז פתאום רושם לי:File ATIIDE.SY_ caused an unexpected error (12800) at line in d:\xpsprtm\base\boot\setup\setup.c.Press any key to continueואז הוא רושם למטהSetup failedPress any key to restart your computer.יש עוד רעיונות או שאני לא עושה את הדברים כמו שצריך ?ושוב תודה רבה לכל העוזרים על כל הניסיונות והעזרה.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים הורדתי לוקח לי זמן כי נמאס לי להעביר כל הזמן את הכבלים מסך ומקלדת מחר בבוקר אני יביא עוד כבלים אני ימשיך ואעדכן תודה על העזרה ועוד שאלה לא הבנתי מה אני עושה אחרי שהצלחתי להפעיל את ה Windows PE צריך להעתיק את כל הקבצים החשובים ולהתקין XP מחדש ?בנוסף לגישה לקבצים שבהרדיסק מערכת הפעלה LIVECD בדר"כ גם באה עם כמה כלים לתיקון מערכת ההפעלה המותקנת.אם יש לך אפשרויות מתקדמות של שחזור מערכת או תיקון קבצים, כמובן ששווה לנסות אותם.בנוסף מה ש-satlan1 הציע לך זה לעשות chkdsk /r (אפשרי גם מהריקוברי קונסול בדיסק ההתקנה של הוינדוס).ב-BartPE זה גם קיים דרך התפריט (הוא הסביר כאן).בהצלחה (:
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר לאחר שניסיתי עם התוכנה UBCD4Win ולא הצלחתי ניסיתי בהמלצתכם וגם לאור ההצלחה של satlan1 עם תוכנה PE Builder צרבתי דיסק חדש ובאתי להפעיל את הדיסק וזה מה שקרה למחשב. מצטער על התמונה הגרועה צילמתי מהפלאפון. הרסתי משהו והוא רושם ללחוץ F1 להמשיך ו-F2 ל- SETUP מה קרה?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר תבצע איפוס ביוס לברירת מחדל. סבבה אחי תודה זה עבד . אבל שוב ניתקלתי בבעיה כמו בדיסק הקודם : לא עובד לי צרבתי את הדיסק שמתי את הדיסק במחשב הבעייתי הפעלתי והוא נתקע ב: BOOT TROM CD המחשב חושב וכונן הדיסק חושב אבל לא זז (הכונן אמור להיות תקין כי כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדווס הוא כן מפעיל אותו כמו שרשמתי בהודעות הקודמות). ניסיתי לבדוק על המחשב התקין והוא מפעיל ישר את הדיסק וכשאני בוחר בהפעלה של הווידדוס מהדיסק הוא מריץ את הפתיחה שלו ואז פתאום רושם לי: File ATIIDE.SY_ caused an unexpected error (12800) at line in d:\xpsprtm\base\boot\setup\setup.c. Press any key to continue ואז הוא רושם למטה Setup failed Press any key to restart your computer. יש עוד רעיונות או שאני לא עושה את הדברים כמו שצריך ? ושוב תודה רבה לכל העוזרים על כל הניסיונות והעזרה. דומה לזה פה הוא מעלה לי גם על המחשב הבעייתי וגם על התקין מתחיל להריץ את הסרגל למטה לפני הפעלת הווינדוס ואז... ואז שאני לוחץ בני המחשבים הוא עושה לי ריסטרט. יכול להיות שהבעיה שלי היא ביצירת הדיסקים עצמם? למרות שהוא לא עושה לי שגיאות וכיאלו הכל בסדר. אני מזכיר שבפעם הראשונה זה היה עם תוכנת UBCD4Win ועכשיו זה עם PE Builder. תודה
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים יכול להיות שגם הדיסקים לא מתוכנננים כמו שצריך מבחינת חבילה...אני אבדוק אצלי לגבי הגדרות של PE...
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר הווינדוס שאיתו הכנת את הWINPE הוא באנגלית?לא זה דיסק מקורי שיש לי בעברית XP Professional with service pack 2
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים יש מצב שהווינדוס בעברית מפריע.. כי רשום על זה פהhttp://www.nu2.nu/pebuilder/faq/#3סתכל בכותרת When booting BartPE I get the following the error "File \i386\system32\ntoskrnl.exe could not be loaded. The error code is 14" בפיסקה האחרונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.