עבור לתוכן

שאלה לגבי כמות צבעים ושימוש

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבט בין 2407HC לרגיל

עכשיו הבנתי שHC תומך ב92% צבעים

והקודם יש לו 72% צבעים משהו כזה

עכשיו לשאלה

השימוש שלי בעיקר יהיה משחקים וסרטים\+חיבור ממקור חיצוני (קונסולה או טלוויזיה וכו')

בשביל השימושים האלה מה כדאי?

הבנתי שבשביל קריאה ואינטרנט עדיף ה92%

פורסם

הגירסה A04 הוותיקה אינה מיוצרת / נמכרת יותר, כך שאין אפשרות לבחור מה לרכוש.

מכלול צבעים מורחב במסך כזה לא ממש רלוונטי למשתמש הביתי, מכיוון שבאינטרנט המכלול, שמשמש להצגת תמונות, הוא סטנדרטי תחום ה-sRGB שמכסה 72% מה-NTSC. המכלול 92% עשוי לבוא לידי ביטוי בעיקר בעת הצגת תמונות שצולמו במצלמות רפלקס יקרות, היכולות לצלם במכלול יותר גדול מ-sRGB. בסרטים הוא גם יכול לבוא לתועלת, אם הסרט צולם במכלול יותר גדול מ-sRGB - ובמידה ולא צולם לא ייראו הגוונים הנוספים. לדעתי הכנסת מכלול צבעים מורחב במסכים למשתמשי מולטימדיה ביתית הוא לא יותר מגימיק שיווקי, כי לגרפיקאים מקצועניים יש מסכים מליגות אחרות יקרות יותר עם מכלול צבעים סטנדרטי לעיצוב web או מורחב יותר מ-92% להכנה לדפוס.

בשימושים רגילים הצבעים הנוספים, שאותו מכלול אמור להציג, לא מנוצלים.

אתה יכול לקחת את המסך בגירסתו הנוכחית לשימושים שתיארת. התמורה למחירו היא מצויינת. למשחקי FPS כבדים ברזולוציה הטבעית שלו תצטרך כרטיס מסך הולם כגון 8800 GTS G92 , אחרת תיאלץ לרדת ברזולוציה, אם ביטול הפילטרים לא עוזר, ולבחור במיפוי פיקסלים 1:1 או למתוח רזולוציה בפורמט 16:10 נמוכה יותר.

לשימושי טקסט / אינטרנט התועלת באה במסך הנ"ל כתוצאה משימוש בפאנל איכותי S-PVA ומהאיפנון האיכותי של התאורה האחורית - כך שמתאפשרות זוויות צפייה רחבות, המונעות אי אחידות רקע, ותאורה איכותית שלא גורמת להבזקי טקסט. בנוסף לכך גודל הנקודה 0.27 מ"מ נותן לך טקסט בגדול נוח שלא קטן מדי ועדיין מוחלק יפה. כך שאין קשר בין גודל המכלול צבעים לאיכות הקריאה באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני ילך על הHC

עזרת לי מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים