עבור לתוכן

הווינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק..

אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה.

כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם:

http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg

ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה..

ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR .

ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן.

מה אתם מציעים לעשות?

אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק

תודה!!

פורסם

בעמוד הזה תבחר באפשרות DISABLE AUTOMATIC RESTART... או משהו כזה, תצלם את המסך הכחול בצורה נורמלית ותעלה

את התמונה

פורסם
  • מחבר

אין שם אפשרות כזאת.

בכל מקרה הצלחתי להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE. יש לי אפשרות לגבות משם את הקבצים?

תודה

פורסם
  • מחבר

UP :jump:

מישהו יודע איך אני מגבה את הקבצים דרך WINDOWS PE? או איך אני עושה REPAIR לווינדוס כשכונן C לא מזוהה? (רשום לידו UNKNOWN)

תודה!

פורסם
  • מחבר

הרצתי את 2 הפקודות. זה לא עזר עדיין מופיע UNKNOWN

על כונן D מופיע NTFS , אם אני רוצה לגבות את הקבצים, אני יכול להתקין עליו את הווינדוס? יש אפשרות אחרת לגבות את הקבצים חוץ מזאת?

פורסם
  • מחבר

טוב יש התקדמות,

חיברתי את ההארדיסק למחשב אחר גם עם SATA2 והמחשב זיהה את זה והעלה לי את כונן D. גיביתי שם הכל וזה..אבל את כונן C זה לא מזהה או שלא יודע מה.

מה אפשר לעשות? יש אפשרות לגבות גם קבצים שהיו בכונן C?

תודה

פורסם

תעשה על הדיסק הבעייתי בדיקת דיסק במחשב האחר.

פורסם

המסך הכחול אומר שיש התנגשות בזיכרון

הייתי ממליץ לך לבדוק אותו בעזרת MEMTEST

פורסם
  • מחבר

המסך הכחול אומר שיש התנגשות בזיכרון

הייתי ממליץ לך לבדוק אותו בעזרת MEMTEST

אבל גם במחשב השני כשההארדיסק הזה שימש כבוט אז זה עשה את אותה הבעיה של הריסטים עם תחילת הטעינה של הווינדוס.

וbezangeloo איך אני עושה בדיקת דיסק עליו?

פורסם

אתה מעלה את המחשב האחר כשהקשיח המדובר מחובר אליו (לא בוט ממנו), המחשב שלי> קליק ימני על הקשיח> מאפיינים> כלים> שם תראה "בדיקת שגיאות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים