פורסם 2008 בינואר 1217 שנים כבר הכנתי שני כדורים, השבוע נקנה את החומר לא יצאו מושלמים אבל ניחא באיזה בד השתמשת? ומחר תגיד לי איזה חומר קניתה!, לאבא שלי יש חומר מילוי מצתים,אבל הוא טוען שהוא מתאדה באוויר.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים השתמשתי בבד של חולצה אנערףאני אולי אקנה מחר את הנוזל.אבל מה שאני לא מבין זה איך החוטים לא נשרפיםחבל שהנוזל באמת מתנדף ואי אפשר למלא את זה ולקחת את זה לבצפר לדוגמא
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים יש ת'נוזלי הדלקה של המנגלים (נוסח דלק מהול כנראה)שווה לנסות אותם או שהיד שלי לא תשרוד?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים קראתי קצת תגובות ואנשים שניסו נוזלי זיפו אומרים שזה לא הולך\הם נשרפים אני זוכר כשפעם עשינו על האש מישהו הביא בקבוק כזה של חומר הדלקה. זה היה הרבה הרבה פחות אפקטיבי מדלק אז אני מניח שמדובר במשהו מרוסן עד מאוד. אני אנסה את זה עם ידיים רטובות או משו שיהי לי כמה שניות להציל את עצמי עם הקוביות של המנגל? נראה לכם? טוב נשדוד את שופרסל ביג בזמן הקרוב D:
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אתם יודעים שבסוף יסגרו את HWZONE בגלל תביעה של הורים מודאגים שהילד שלהם שרף את עצמו בגלל הת'רד הזה, נכון?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים קח את הקוביות האלה ששמים במנגל ותדליק אותם ותעשה ג'אגלינגזה בול אותו דברכבר כתבתי למעלה שזה עובד אבל הבעיה שזה די חם
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים קיצר הנקודה שזה לא ילך? מחר אני אנסה את החומר הלבן ( ) +חומר להדלקה ונראה את מצב כפות הידיים שלי
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אני כבר רואה את הכתבה ב YNET : " צעיר נשרף למוות בביתו לאחר שניסה ליצור כדורי אש שראה באינטרנט..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.