פורסם 2003 באפריל 1122 שנים עזבו, דודי גולדמן הוא הקשקשנות בהתגלמותה.אפשר רק עליו לעשות מדור - מצא את הטעויות.ואגב... מסתבר שהוא עדיין טוען שהאינטרנט המהיר עובד במהירות של 1.5 מגה-בייט לשניה... מה שגורם לי להסיק זה או שהוא קיבל דיל ממש טוב מבזק וחברות הכבלים.. או שהוא לא יודע את ההבדל בין bit ל byte.
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים דודי כתב מחשבים ותיק והיה צריך כבר להיות מומחה בתחוםכתב בעבר הרבה שטויות וכנראה גם ממשיך.
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים מה עוד חדש..דודי אתה יודע מה הפירוש של השם שלך באנגלית?אז יאללה תפסיק לשחק בקקה
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים מי זה הבחור הזה? אתם יכולים להביא לי אולי עוד ליקים לדברים שהוא כתב? אבל לא כמו עכשיו, שדוד כותב מלא עובדות שלא ידעתי עליהם ובא מישהו שמתקן אותו בעובדות אחרות שלא ידעתי עליהם גם, ואם כל הכבד זה גם לא מעניין אותי. אני רוצה משהו עסיסי כמו שTGM אמר על ההבדל בין bits ל bytes. שבעצם 1 BYTE זה 8 BIT.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1190808,00.htmlפנינת החוכמה הגדולה ביותר של דודי.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אני אומר נארגן כמה חברה ניכנס לו הבייתה ניקח לו תמחשב ונברח, ככה הוא לא יוכל לרשום יותר שטויות
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים LOL! המדריך של קניית מחשב, מאיזה שנה זה? מחשב ב3600$, עם GF2MX400 יותר יקר מALIENWARE
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים LOL!המדריך של קניית מחשב, מאיזה שנה זה?סוף שנת 2001.אבל גם אז המדריך היה שגוי מיסודו (כפי שהוכיח היטב תומר גבל) ומלא לגמרי בשגיאות טכניות.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אתם יודעים מה, אפילו בכוונה זה קשה להרכיב מפרטים כל כך מגוכחים מה זה בדיחה השם של הדגם של ASUS הוא משהו P4 והוא שם אותו עם P3 את זה קשה לעשות!!!! :lol: מי הבן אדם הזה אפשר לקבל עוד כתבות קצת יותר אקטואליות\חדשות עליו?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אני אומר נארגן כמה חברה ניכנס לו הבייתה ניקח לו תמחשב ונברח, ככה הוא לא יוכל לרשום יותר שטויותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ROFLאני איתך ! ניראה לי שאם "עוגן" הדמות בסדרה שמש היתה כותבת מדור על פיזיקה גרעינית היו לה הרבה פחות טעיות ממנו חחחח
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אני אומר נארגן כמה חברה ניכנס לו הבייתה ניקח לו תמחשב ונברח, ככה הוא לא יוכל לרשום יותר שטויות עזוב אותך איזה מסכן אם הוא קנה מחשב לפי ההמלצות שלו הוא בטח עכשיו מנסה להבין למה הWIN311 *שיעול*בעברית!!!*שיעול* שלו לא עולה!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.