עבור לתוכן

האם ההרכבה בסדר, 8800GT ו דואורב

Featured Replies

פורסם

היי אז קניתי קירור לכרטיס ומכיוון שאין בדיוק מה לעשות עם כל ההיט סינקים הנוספים שמתי אותם לפי איך שראיתי שמישהו באינטרנט שם אותם, האם זה בסדר?

ויש לי עוד שאלה, כאשר אני מחזק את הברגים עד הסוף נוצר קימור בכרטיס מסך, טיפלתי בזה ע"י זה שהשתמשתי ב THUMB SCREWS של זלמן שהיו לי מקירור אחר שלהם, הם נסגרים עד הסוף ועדיין יש קצת מקום להידוק אבל הם לא גורמים לקימור, אז זה בסדר?

תודה מראש!

i17777_1213071604.jpg

הכרטיס עם הקירור יושב עליו

i17773_1213071615a.jpg

פורסם

ראשית תיזהר לא להרוס את הכרטיס מסך תבדוק טוב טוב שלא מופעל עליו לחץ גדול מידי ושאין קימור שנוצר

שנית אל תהדק בכוח רב מידי את הברגים ואתה בטוח שהרכבתה נכון ? כשאתה אומר רווח בין מה למה בין? האם המאוורר יושב טוב או שיש חופש ? תנער בעדינות את המאוורר ותבדוק את זה

מלבד זאת איזה קירור זה? כמה הוא עלה?

למה לא הלכתה לכיון של S1 של AC ?

פורסם
  • מחבר

ראשית תיזהר לא להרוס את הכרטיס מסך תבדוק טוב טוב שלא מופעל עליו לחץ גדול מידי ושאין קימור שנוצר

שנית אל תהדק בכוח רב מידי את הברגים ואתה בטוח שהרכבתה נכון ? כשאתה אומר רווח בין מה למה בין? האם המאוורר יושב טוב או שיש חופש ? תנער בעדינות את המאוורר ותבדוק את זה

מלבד זאת איזה קירור זה? כמה הוא עלה?

למה לא הלכתה לכיון של S1 של AC ?

אני כבר עובד עם הקירור קרוב לחודש, הוא יושב כמו שצריך התכוונתי שיש עוד מקום להידוק הבורג אבל שזה גורם לקימור והבלוק כבר יושב יציב על הGPU,

הקירור הוא duOrb של Thermaltake, ואין לי סיבה למה לא פשוט ביקורות לא כללו את הS1 אז לא היה לי דרך לדעת על התאימות שלו

פורסם

מה הטמפ' שאתה מקבל עם הקירור במנוחה ובזמן מאמץ?

והדואורב מרעיש?

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' שאתה מקבל עם הקירור במנוחה ובזמן מאמץ?

והדואורב מרעיש?

אני מקבל 34-37 במצב IDLE בהתאמה עם עוצמת המאוורר, ו 45-52 בעומס עם מאוורר על מקסימום (חיברתי אותו במיוחד לפאן באס של זלמן כי הוא יחסית מרעיש, הוא מגיע עם חיבור 4 מולקס רגיל בלי אפשרות לשליטה, תכלס זו פעם ראשונה שאני קונה מוצר קירור לא של זלמן, ו TT יחסית פישלו לדעתי (חצי ביקורת שעשיתי עליו http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=889305 )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים