עבור לתוכן

עיצוב החדר החדש - צריך עזרה [יש תמונות]

Featured Replies

פורסם

אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש.

אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי..

טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע.

רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמונה].

החדר הוא 255 על 321 בקטע בלי הארון[נגיד מהחלון השמאלי לקיר הימני] הקיר מול המיטה 140 [פסנתר 140 והמדף 120]

שולחן 120 נראה לי גם ושאר המדפים אני לא כ"כ זוכר.. זהו בעיקר

הבעיה שזה נראה לי קודר... אולי הצבעים? אולי כל העיצוב לשנות? אני לא יודע. אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקשר לזה

בקיצור זה הכול להלן התמונות :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר לצבוע את הקירות\תקרה\לצייר משהו עליהם\להביא לונגים או פוסטרים עם תמונות יפות או להקות אהובות

פורסם
  • מחבר

תמונות זה כבר סיפור אחר... גם זה לא משהו קבוע

אני מדבר על הריהוט והצבע של הריהוט, הסגנון....

על החדר במצבו הערום.

אני מתכנן לדחוף איפשהו אקווריום קטן, לתלות את הגלשן הישן מעל החלון הכי ימני או משהו כזה, לשים ליד הפסנתר מתלה לגיטרה לאדע נראה כבר זה בסוף..

פורסם

זה די דומה לחדר שלי :P

יש לי גם שולחן זכוכית לבנה ומדף זכוכית תואמת, וארון עם דלתות זזות (אני מניח שזה מה שיהיה לך) בצבע שמנת אפור מזכוכית.

אחרי שיהיה לך את החדר ותראה את זה במציאות תראה איך הוא יצא ואיפה כדאי להוסיף משהו, אתה יכול לשים פוסטרים או לונגים

פורסם
  • מחבר

הבית עדיין לא מוכן... הריהוט עדיין לא הוזמן אפילו אז אפשר לשנות..

אני שואל פשוט מה לשנות? הכול פתוח לשינויים מלבד הסידור של הדברים [המיקום של הדברים]

וכן, הארון בעל דלתות זזות - שני פסים שחורים עבים מזכוכית למטה ולמעלה ובאמצע מראות

הצבע של המיטה גם לא סגור.. שום דבר לא סגור ואני מחפש איך לשפר... אולי לשנות צבעים של מדפים או את הארון או לאדע...

אני פתוח להצעות!!!

פורסם

אז זה בדיוק כמו שלי, רק שאני מציע לך לקחת במקום שחור אפור ובמקום מראה קרם או צבע שמתאים לך.

לדוגמא אני לקחתי אפור בהיר ושמנת, ויש לי כוננית באותו הצבע, יצא ממש יפה.

כי גם לי תכננו את במיוחד, וראיתי את השחור עם המראה וזה ממש מכוער (לדעתי)

איך קוראים למי שיוצר לך את הארון? חברת הראל במקרה?

אני אביא תמונות מאוחר יותר

פורסם

אני אישית שהעיצוב השני ששמת ניראה נחמד.

אם אתה רוצה חדר חמים אז תצבע נגיד את הקירות בצבע נעים כמו ירוק בין בהיר לכהה כזה משהו סביר, ריהוט חום, שטיח.

אצלי החדר צבוע בירוק בהיר כזה יש שטיח קטן סיפריה וארון והכל בגווני חום וירוק ונותן הרגשה חמימה ונעימה אבל כל אחד ומה שהוא חושב [=

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לצבוע את הקירות בירוק.. כאילו אפשר אבל זה לא יהיה קשור לשאר הרהיטים.. אני אשאל את המעצבת אולי נהפוך הכול לזכוכיות ירוקות ולבנות.

ריהוט חום זה לא אפשרי כי יש פרקט והמעצבת לא מוכנה לשים עץ על עץ .. אנערף...

תודה על הרעיון... נשמע ממש יפה

ד"א, זה אותו חדר רק מזוויות שונות [אני סתם מוודא]

לחברה שמיצרת את הארון והשולחן קוראים "מיישי" או משהו כזה... לוקחים בסביבות ה7K לשולחן

עריכה :

בעע התבלבלתי נראה לי זה לארון..

אבל השולחן הוא גם מאותו מקום

פורסם

פאק :|

7K לשולחן? מתפרע אה :P

אני קניתי את שלי ב600 שקל באיקאה לול

פורסם

שמע, התמונות שהבאת נראות כמו כלא בגלל צבע הקירות, אפור. הצבע הכי עדיף לדעתי לקירות זה לבן שמנת, תמיד יכול להיות נחמד לצבוע קיר אחד בצבע אחר. בהיר. אני בטוח שאחרי שתראה עיצוב עם צבע קיר שונה אתה תתעודד. חוץ מזה נסה "לדחוף" את המיטה עד הקיר הנגדי, במקום הפסנתר, ואת הפסנתר שים צמוד לקיר שמול הארון, אם זה נכנס.

אה, ואם הבית עוד לא נבנה, תבקש לשים בידוד רעשים בקירות :P

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כ"כ את ההצעה...

והקירות בצבע לבן.. פשוט בכלל התוכנה זה נראה קצת אפור

להחליף בין הפסנתר למיטה? זה יפריע וגם הטלוויזיה ממוקמת במקום מצויין כי כל הממירים והדיוידי נכנסים בתוך חור בקיר שממשיך לתוך הנמכת התקרה במסדרון מחוץ לחדר אז לא ייראו אותם... אם אני מזיז ככה את המיטה אז צריך לשנות את כל המיקום של הטלוויזיה

הבניין גמור, עוד כמה ימים מקבלים מפתח.. אבל רק עוד חודשיים עוברים כי צריך לעשות את כל העיצובים [לזה התכוונתי כשאמרתי שהוא לא גמור]

הקטע עם הבידוד - צריך לשבור את הקירות ולבנות מגבס קירות ממולאים בצמר פלדה או משהו לא? זה עולה כמה אלפים טובים ומקטין את הגודל של החדר או משהו כזה ... או שאני טועה?

תודה רבה!!!!!

פורסם

עם איזה תוכנה עשית את הרהיטים?

את התלת מימד כאילו

פורסם

קודם כל- לצבוע את הקירות בלבן שמנת, חוץ מקיר אחד שאותו תצבע בצבע אהוב אחר, בהיר (ירוק בהיר, תכלת, צהבהב, לא חסר). הקיר של החלון למשל. שימוש בצבע כהה יעשה אשלייה של חוסר תאורה בחדר.

בקשר לפסנתר והמיטה, כמו בתמונה. למרות שזה נראה כאילו לא יהיה מספיק מקום לסדר בצורה כזו.

(טורקיז- מיטה, כחול- פסנתר, ירוק כהה- מסך). אם יש תשתית לכבלים מסודרת בקירות, אז חבל על הזמן, תתעלם מההצעה הזו.

ועזוב את הבידוד, זה היה בצחוק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחלה רעיון.. באמת תודה [במיוחד על ההשקעה וזה]

בתכנית המקורית של הבית, שהחדר הוא באורך 3.40 מטר זה היה יכול להיות אפשרי.. אבל היה צריך להגדיל מסדרון :-\

עכשיו החדר הוא 3.21 מטר, המיטה 2 מטר והפסנתר 1.40 מטר.עריכה - יש גם בעיה עם הצבת הטלוויזיה - יש חלון. אם היה אפשרי כנראה שהייתי עושה כמו שייעצת.. קבל חח

הבעיה עם צביעת הקירות היא שאני צריך להתאים לצבע הרהיטים ואני לא יודע אילו צבעים לקחת... יש רצפת פרקט אז לא הכול מתאים וגם כל שאר הרהיטים לא עשויים מעץ... הכול זכוכיות ומתכת כאילו..סגנון הייטק.. הבעיה היא שלפי ההצעות של המעצבת [כפי שציינתי] הסגנון הוא זכוכיות שחורות ולבנות [ארון בשחור וכל השאר בלבן או שקופות הפסנתר כנראה גם בשחור] אבל זה נראה לי קר מידי. אולי אקווריום קטן ישנה אבל עדיין לא יודע אם המדפים חזקים מספיק אז זאת בעיה..

בגלל שזה נראה קר ובכללי לא יודע אם זה ייצא יפה חשבתי אולי תעזרו לי גם עם הצבעים... אילו צבעים לבחור לרהיטים.. הצבע של הקיר עכשיו פחות חשוב [זה אני אעשה אחרי שאני אראה את החדר מוכן והכול... בינתיים זה יהיה לבן שמנת כמו שאמרת]

תודה מראש ותודה רבה על העזרה

את הרהיטים והכול עיצבתי באמצעות תוכנה מיוחדת של ארכיטקטים.. בעקרון העברתי את כל הבית לתלת מימד עם התוכנה. לוקח זמן אבל משתלם [אפשר אפילו "לטייל" בבית ולקבל פרספקטיבה דיי טובה לאיך הבית יראה. פנה אלי בפרטי ואני אמסור לך פרטים על התוכנה (דרושה תוכנה מסויימת אם אתה יודע למה אני מתכוון)]

פורסם

לחדר שינה לא הייתי מציע שימוש בשחור כצבע "שולט". באמת יתן תוצאה קרה. אין לי מושג מה הטעם שלך, אבל לך על צבעים בהירים, כמו בקירות. לא הבנתי כל כך מה הפשע להשתמש בחום בהיר לארונות למרות שהרצפה פרקט.

זכוכיות בצבעים בהירים יכול להיות נחמד, אבל בחיים לא היה לי ריהוט כזה, אז אין מה לומר בנושא. חוץ מזה שבקשר לחוזק צריך לבדוק כמה משקל הם יכולים להחזיק. זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים