פורסם 2008 בינואר 1117 שנים זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים HOLY SHIT לנקות את המארז מאבק, להוציא את הגוף קירור, לנקות את הסנפירים וראות שהוא במגע טוב עם המעבד ומהודק ללוח. אם לא עוזר אז להוסיף מאווררים למארז במידת האפשר, קירור למעבד ולחדש משחה טרמית למעבד
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר HOLY SHIT לנקות את המארז מאבק, להוציא את הגוף קירור, לנקות את הסנפירים וראות שהוא במגע טוב עם המעבד ומהודק ללוח. אם לא עוזר אז להוסיף מאווררים למארז במידת האפשר, קירור למעבד ולחדש משחה טרמית למעבד חח אוקי איך אני מוציא את גוף הקירור ואת המאוור?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים יש לך כזה נכון?http://www.endpcnoise.com/e/images/intel_775_fan.jpgיש 4 ברגים כאלו, אתה לוקח מברג ומסובב כל אחד מהם חצי סיבוב נגד כיוון השעון ומושך החוצה (מצד אחד בזהירות מצד שני לא חלש מידי)כמה מאווררים יש במארז? מוציאים\מכניסים אוויר? +תקנה את האבק בינתיים
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר לא יש לי קליפסים טוב פירקתי ניקיתי את האבק טוב טוב והרכבתי עכשיו המעבד עומד על 51-53 במנוחה יש שיפור אבל עדיין נראה לי הרבה תודה על העזרה
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים זה כבר טמפ' סבירות לפנטיום 4.אם יש לך בקיר המארז פתח איוורור אפשר לקמבן לשם איזה מאוורר שיזרוק אוויר למעבד בעלות נמוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.