עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמחשבת את שעות העבודה שלי והמשכורת שלי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה

יש חיה כזאת?

פורסם

מחשבון?

פורסם

תחשב לבד מה אתה עצלן? כולא כמה פעולות כפל וחיבור

פורסם

Excel

פורסם

^ ^ תקשיב לו בנאדם חכם ...(נראה לי )

שניים מעלי...

פורסם
  • מחבר

תחשב לבד מה אתה עצלן? כולא כמה פעולות כפל וחיבור

זה היה חייב להגיע.... לא ביקתי את דעתך עלי ביקשתי תוכנה מסויימת...

Excel

אף פעם לא השתמשתי באקסל, אפשר מדריך מקוצר?

פורסם

תבקש בפורום שפות תכנות

דבר כזה מכינים ב VB ב 2 דקות

הייתי מכין לך אם היה לי פה VB מותקן עכשיו.....

Excel

פתרון אפילו טוב יותר לבעיה.

פורסם

אם מישהו מוכן להתנדב לבנות אז כל הכבוד לו , אני צריך גם תוכנה כזאת אין לי כוח לחשב במחשבון חח זה מלא פתקים של שעות..

פורסם

Excel באמת תוכנה טובה בשביל זה, אבל באמת מה הבעיה להשתמש בחשבון, כמה זה קשה להכפיל את השכר לשעה במספר השעות שעבדת?

פורסם
  • מחבר

Excel באמת תוכנה טובה בשביל זה, אבל באמת מה הבעיה להשתמש בחשבון, כמה זה קשה להכפיל את השכר לשעה במספר השעות שעבדת?

שזה מחמש עד שבע זה לא בעיה, אבל שזה מ12:05 עד 18:38 זה מתחיל להיות מעצבן...

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה באקסל?

פורסם

לכל הגאונים שעונים בתגובה המעצבנת "מה הבעיה, אתה לא יכול לעשות כמה פעולות של חיבור וחיסור?"

מה? אף פעם לא עבדתם בחיים שלכם? אם עבדתי היום X שעות אז אני מכפיל את זה בשכר וזהו?

מה לגבי שעות נוספות, 150 % , 200 % נסיעות וכו' וכו'. אני ישמור מחברת עם כריכה חומה, יכניס את כל הנתונים האלה כל יום וירשום עליה בגדול "איזה כיף לחיות ב 1987 ".

לפותח הדיון, אם אין לך ידע באקסל תחפש ברשת גליונות מוכנים לחישוב שכר, יש לא מעט כאלה.

ולכל האלה "שזה לא בעיה בשבילם" יש עוד דברים שאפשר לעשות עם המחשב חוץ מקרייסיס. זה נקרא: לייעל.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לחשב במחשבון?

עבדת 6 שעות ו34 דקות.

אתה עושה 6 כפול 60 = 360 = מספר הדקות שעבדת,אז אתה מוסיף 34 דקות = 394 דקות .

מחלק 394 ב60 (להמיר לשעות שוב) יוצא 6.567 שעות מכפיל את זה ב17.8 (או כמה שאתה מקבל לשעה ) וקיבלת את הסכום שעשית באותו יום.

ולזה שמעלי ממתי בדיוק מחשבים נסיעות? זה הבוס שלך משלם.

150%? מה הבעיה,עושה את כל מה שאמרתי פשוט מכפיל בסוף ב26.7 ש"ח.

פורסם

צודק, נסיעות לא צריך לחשב כי הבוס משלם.

את כל השאר כן צריך לחשב כי אני משלם את זה לעצמי.

אגב, אני נורא התרשמתי מהיכולות המתמטיות שלך בכפל וחילוק ואני בטוח שאני לא יחיד.

ובנימה יותר רצינית, למה מחשבים נסיעות? הממ... אולי כדי לוודא שאתה מקבל מה שמגיע לך?

אני עובד משמרת מ8 בערב עד 8 בבבוקר, מ 10 בערב עד 8 בבוקר אני מקבל 150 אחוז אבל כל יום המשמרות שלי קופצות בשעתיים פלוס אני עובד ביום שישי 8 שעות כששלוש שעות מהם אני מקבל 125 אחוז ושעה אחת 150 אחוז בנוסף אני מקבל 12.40 ש"ח על כל נסיעה עירונית שאני עושה קרי כל משמרת. אלא אם אני מדווח שהגעתי עם הרווח, אז אני מקבל 15.90.

אמנם לנצל את ה 5 יחידות שלי עם מחשבון יראה כתענוג, כמו כן, לשמור גליון אקסל שנתי שמחשב את כל הנ"ל בקליק וחצי נראה לי טיפה יותר אפקטיבי.

פורסם

λ

מה אתה ילד בן 10? יש לוח שנה אתה רושם ביום X מאיזה שעה עד אזיה שעה עבדת, בסוף החודש כשיש תלוש משכורת אתה מחשב.

רוצה נעסיות? תעשה: משכרות + נסיעות*ימי עבודה.

בסוף עוד תבקשו תוכנות שיספרו לכם כסף כי במקום ביזבוז של 5 שקל ביזבתם 5 שקל ו 50 אגורות, משטר של 20 שקל שהיה לכם.

פורסם
  • מחבר

גבירותי ורבותי מצאתי את החיה הזאת

http://www.rar.co.il/files/1200130678.xls

אבל יש כמה דברים לשפר:

1. למחוק את העמודה של הימים כי לא תמיד הראשון שזה יום ראשון.

2. להוסיף אופציה שכר נסיעות לכל יום.

3. לסה"כ השעות להוסיף אפשרות להכפיל בשכר לשעה.

אם מישהו יוכל לעשות את זה אני יודה לו מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים