פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVDלא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!!דגם ההארד דיסק:WD-320-AAKS
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא צריך שום ג'אמפר.תבדוק שהחיבור ב SATA טוב וגם החיבור של החשמל.שינית משהו בביוס לפני זה?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים 1. יש לוחות (כמו שלי) שמפעילות מערך RAID דרך ה-SATA בכברירת מחדל וצריך לשנות את זה ב-BIOS.2. תנסה להפעיל את הקשיח לבד, ללא צורב או קשיחים אחרים (לראות ששום דבר לא מפריע לו)
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אין סיבה שמשהו יפריע, הלוח אמור לזהות את הכונן בלי קשר למה שכבר מחובר אליו.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר לא צריך שום ג'אמפר.תבדוק שהחיבור ב SATA טוב וגם החיבור של החשמל.שינית משהו בביוס לפני זה?לא שיניתי כלום החיבורים טוב מאוד בדקתי כמה פעמים1. יש לוחות (כמו שלי) שמפעילות מערך RAID דרך ה-SATA בכברירת מחדל וצריך לשנות את זה ב-BIOS.2. תנסה להפעיל את הקשיח לבד, ללא צורב או קשיחים אחרים (לראות ששום דבר לא מפריע לו)1.אני יודע על מה אתה מדבר חיפשתי את זה לא מצאתי2.גם ניסיתייעוד שאלההHD אמור לזוז בלי שום קשר שהוא ריק?למה אני לא שומע תזוזות ממנו
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים 1. יש לוחות (כמו שלי) שמפעילות מערך RAID דרך ה-SATA בכברירת מחדל וצריך לשנות את זה ב-BIOS. צודק2. תנסה להפעיל את הקשיח לבד, ללא צורב או קשיחים אחרים (לראות ששום דבר לא מפריע לו) צודקתנסה מה שנאמר זה אמור לעבוד
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים עוד שאלההHD אמור לזוז בלי שום קשר שהוא ריק?למה אני לא שומע תזוזות ממנואם ב"לזוז" אתה מתכוון לפעילות כמו רעשים וויברציה אז הוא כמובן לא יעשה את זה אם הוא לא מופעל ורק מקבל חשמל (אם בכלל).
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר הוא פעל מקודם ? האם התקנת אותו ע"י F6 בהתחלת ההתקנה ?זה מחשב חדש לחלוטין מהקופסאולא עשיתי F6 למה אפילו בביוס הוא מזהה אז מזה משנה
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים תנסה חיבורי SATA אחרים אולי לא כולם מופעיל או חלקם מיועדים מטרות אחרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.