עבור לתוכן

רון פול: להפסיק את הסיוע לישראל

Featured Replies

פורסם

מה זה לא התמודד?

הוא היה רשום בטפסי בחירות,הוא הופיע בדיונים,הוא השתתף בטקסים,הוא אסף תרומות וגייס תורמים,הוא פרסם כמובן שהוא השתתף בבחירות.

• תגובות 75
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RON PAUL בתור מישהו שמריץ מועמד בפריימריז האמריקנים היה מצופה ממך שתהיה יותר מעורה במה שהולך שם

קרי-

שג'וליאני ויתר רשמית על שתי המדינות האלה והפעילות התעמולתית שלו שם שאפה לאפס

רון פול שוב אתה מוכיח כמה אתה עיוור, ואם משהו מונח לך מול הפנים אתה תזיז את הראש לצד השני

הבחירות בIOWA הסתיימו.

הבחירות בNEW HAMPSHIRE הסתיימו

בסטרו פולס באייווה הוא קיבל 25% - בסקרים הארציים אחוזים בודדים כמו בסקרים הארציים

בסטרו פולס בניו האמפשיר הוא קיבל 65% - בסקרים הארציים אחוזים בודדים

בתוצאות האמת הוא קיבל בשתי המדינות האלה אחוזים בודדים

מה שאומר

אחד-אפס לשפיות שלי מול הטיפשות שלך

עכשיו אתה יכול להגיד "בלה בלה בלה הכל פתוח בלה בלה בלה" ואז שככל שהזמן יעבור אתה תושפל יותר ויותר

או שאתה יכול להגיד "טעיתי היו לי הזיות בנוגע לסיכויים של רון פול, אני אנסה להיות מפוכח יותר בעתיד" שזה הדבר הנכון לעשות אבל אז אתה גם מושפל כי אני צדקתי ואתה טעית.

עכשיו, אני לא יודע מה השפלה יותר גדולה, תחליט אתה :xyxthumbs:

פורסם

לא משנה מי יהיה שם הנשיא

היהודים גם ככה שולטים בכסף

הון=שלטון

פורסם

אממ... אז זהו שהנחיתה על הירח מבויימת.. ויש גם עובדות שאם לא הייתי :hat: הייתי גם מוצא אותן,

אחת אני זוכר כרגע זה שדגל ארה"ב התנופף כמו מאנייאק ב-0 כוח משיכה, מה יש בריזה קלילה על הירח?

בקיצור אני חוזר ואומר, לדעתי כיום העולם מורב מקונספירצייות אחת על גבי שנייה

and i choose to trust no one except myself נקודה.

זאת דעתי וזכותי לחשוב ככה whether u like it or not

איך ידעתי שתגיד את זה :kopfpatsch:

דבר ראשון-

צפה בסרטון הנחיתה. מרגע שהדגל מוצב, הוא לא זז מילימטר.

למה הדגל נראה כאילו הוא מתנופף ברוח? הוא הוקשח בשביל להיראות ככה, זה בנוסף למקל שמחזיק אותו מלמעלה (אם לא ראית את זה, אתה לגמרי עיוור.....)

דבר שני-

קנה/קבל נגישות לטלסקופ ממוצע של 600 ש"ח, לא משהו בומבסטי

כוון אותו לעבר הירח, לעבר הפינה העליונה הימנית ב "אי" שבאמצע "ים השלווה (הכתם האפור הגדול על הירח)

מה תראה שם? או! איזה יופי! כן הנחיתה של אפולו 11 עדיין שם.

מפה שתמחיש לך בצורה קצת יותר מדויקת-

http://physics.ucsd.edu/~tmurphy/apollo/moon_annotate.jpg

כוון לעבר A11.

והנה מחצתי את הטענה האידיוטית שלך.....

נמשיך הלאה, חזרה לנושא-

אין טעם להתווכח מי ינצח וכמה אחוזים יש לכל אחד בסקר קקמייקה כלשהו, זה סתם מוביל לדיונים אינסופיים

עדיף פשוט לחכות ולראות X:

פורסם

RON PAUL בתור מישהו שמריץ מועמד בפריימריז האמריקנים היה מצופה ממך שתהיה יותר מעורה במה שהולך שם

קרי-

שג'וליאני ויתר רשמית על שתי המדינות האלה והפעילות התעמולתית שלו שם שאפה לאפס

רון פול שוב אתה מוכיח כמה אתה עיוור, ואם משהו מונח לך מול הפנים אתה תזיז את הראש לצד השני

הבחירות בIOWA הסתיימו.

הבחירות בNEW HAMPSHIRE הסתיימו

בסטרו פולס באייווה הוא קיבל 25% - בסקרים הארציים אחוזים בודדים כמו בסקרים הארציים

בסטרו פולס בניו האמפשיר הוא קיבל 65% - בסקרים הארציים אחוזים בודדים

בתוצאות האמת הוא קיבל בשתי המדינות האלה אחוזים בודדים

מה שאומר

אחד-אפס לשפיות שלי מול הטיפשות שלך

עכשיו אתה יכול להגיד "בלה בלה בלה הכל פתוח בלה בלה בלה" ואז שככל שהזמן יעבור אתה תושפל יותר ויותר

או שאתה יכול להגיד "טעיתי היו לי הזיות בנוגע לסיכויים של רון פול, אני אנסה להיות מפוכח יותר בעתיד" שזה הדבר הנכון לעשות אבל אז אתה גם מושפל כי אני צדקתי ואתה טעית.

עכשיו, אני לא יודע מה השפלה יותר גדולה, תחליט אתה :xyxthumbs:

וויתר זו מילה יפה לנכנע.הוא בהלט שהתטף בבחירות במדינות האלו. אז הוא לא ניצח ב2 מדינות אז מה? יש עוד הרבה לפניו!

אחרי שהבחירות יסתיימו יהיה אפשר לראות את התמונה כולה.

פורסם

אם אתה חושבים שרק בישראל יש קשר בין הון לשלטון אתם טועים-יהדות ארצות הברית מחזיקה בנתח כלכלי של כ20% אם אני לא טועה

מכלכלת ארצות הברית, אזהה תחשבו בעצמכם, חוץ מזה אם אני לא טועה הקונגרס או הסנאט האמריקאי מחליטים על תקציבים וסיוע בינלאומי.

פורסם

סתם מתוך סקרנות - האם אפשר, עם טלסקופ חזק במיוחד כנקודת התחלה, לראות את הדגל אן/ו טביעת הרגל של ארמסטרונג?

פורסם

מכדור הארץ? בספק אולי אם זה מהחלל שליד הירח.

פורסם

PIKA007 הרגע הסביר בדיוק איך אפשר עם טלסקופ פשוט לראות את הנחיתה שעל הירח.

מילא איש קריות פיספס את ההודעה שלו, אבל רון פול השטויות שאתה כותב זה בדיוק איך שהמח שלך פועל, אתה מדמיין את המציאות בלי לשים לב לכך שזה מה שאתה עושה.

פורסם

תראו בעצמכם, קחו דולר 1 ומיצידו השני איפה שיש תתמונה עם הפירמידה תציירו עוד משולש אבל הפוך ומה יצא ?

הופה :

pentadollar.jpg

אז אולי בעצם אנחנו מקור כל הרוע :s07:

LOL "תראו מה מצאתי!! אם לוקחים משולש ומציירים עליו משולש הפוך יוצא סמל מגן דוד!!!!!!!!!"

הופמן, בשיא הכנות אני ממליץ לך לשכוח מהקונספירציות המטופשות האלה, ואולי אפילו להתנתק מאינטרנט לזמן מה.

פורסם

אגודה סודית ששולטת בעולם לא תהיה קצת יותר מתוחכמת מלהשאיר ראיות מפלילות? :kopfpatsch:

כנראה שכן, אבל זוטות כאלה לא יטרידו את הופמן סופר-בלש גאון גיאומטרי בפעולה :s07:

פורסם

סתם מתוך סקרנות - האם אפשר, עם טלסקופ חזק במיוחד כנקודת התחלה, לראות את הדגל אן/ו טביעת הרגל של ארמסטרונג?

אפשרי בהחלט, אבל עם טלסקופ מראה קמורה עם איסוף אור מספיק חזק, טלסקופ עדשות רגיל לא יספיק, זה ציוד שבארץ יעלה לך בסיבות ה 7000 שקל.

זה לא זול, אבל זה לא סכום מפלצתי.

Bresser R157 מסוגל להגיע להגדלה של X500

ובצירוף עם מחשב, תמונה איכותית תוכל לקבל עד להגדלה אופטית של פי 500, ודיגיטלית של פי 4. כלומר- הגדלה עד פי 2000, וזה עוד עם טלסקופ ביתי קונבנציונלי. בנקודה זו תוכל לראות את בסיס הירח כמו שצריך, גם את הדגל.

מכדור הארץ? בספק אולי אם זה מהחלל שליד הירח.

http://www.cosmos.co.il/zap/wfile/mrcx400.htm

עם החבוב הזה תוכל לספור את מספר גרגרי האבק בטביעת הנעל של ארמסטרונג.

פורסם

^^^^^^

ואת מספר השקלים הבודדים שנשארו לך לחיות מהם :-\

פורסם

היי, נתנו טענה, נתתי הפרכה. לא הזכירו כסף בעניין X:

חוץ מזה, אני חושב שזה די ברור לך שזה לא לשימוש ביתי......

פורסם

רון פול תודה שטעית (בנוגע לטלסקופ) כדי לעשות אותי מאושר :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים