פורסם 2008 בינואר 1117 שנים תאמין לי עדיף קור מחום...הכי כיף להתחמם בחורף, אבל בקיץ איכס הכל זעה וגועל של נפש מחזק בריבוע
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים תאמין לי עדיף קור מחום...הכי כיף להתחמם בחורף, אבל בקיץ איכס הכל זעה וגועל של נפש תכלס זה מה שאני תמיד אומר רלוונטי במיוחד לחורף של ישראל שמקסימום שמים עוד שכבה של לבוש וצריך להספיק אבל בקיץ אני מתקלח איזה פעמיים-לפעמים שלוש ביום כי רק אני יוצא מהבית ואי אפשר שלא להזיע
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים חה חה אצלי בנצרת עילית היה היום מקסימום 10 מעלות ... עכשיו בטח יש איזה 3 בחוץ..אצלי בחדר זה 18.3 אבל זה בגלל שיש לי Pentium D ;Dאבל לא ממש קר לי הייתי עכשיו שעתיים בחוץ .. כנראה שהתרגלתי בשיבטה402 רעל בעיניים
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אני חושב שפה בדימונה 0 מעלותהרגע יצאתי ברכב ואני רואה שכל הגג של הרכב מלא קרח!
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים אצלי מאוד חם..הסקות עובדות כבר משעה 7 בערך..אבל בחוץ ממש קר כל המכוניות מלאות בקרח
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים אני אוהב חורף אני מעדיף לצאת בלילה עם כמה שכבות כדי שיהיה לי נעים מאשר לצאת בלילה ולהרגיש את הלחות הורגת אותי
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים תאמין לי עדיף קור מחום...הכי כיף להתחמם בחורף, אבל בקיץ איכס הכל זעה וגועל של נפש כן כי לדפוק חירבון על אסלה קפואה או לקלף מעליך את הפוך ב6 בבוקר זה ממש תענוג
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לא הבנתיאנשים נהנים לדון ולהשתעשע עם נושא מסוים אז אתה חייב לבוא לבאס את כולם?אלוהים ברא אותך בשביל לשאוב לנו את הכיף מהדיונים בפורום? |:אם אתה לא רוצה לתרום דעה בעניין, אין צורך שתגיב.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מה אתה רוצה ממנו, אחרי שהוא לקח לנו את הסיוע הוא צריך משהו חדש להיטפל אליו
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים חחחח שלקחתי את החברה בלילה באיזה 4 חזרתי הביתה אם ידיים על האף חשבתי הוא הולך ליפול :-\
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לא הבנתי אנשים נהנים לדון ולהשתעשע עם נושא מסוים אז אתה חייב לבוא לבאס את כולם? אלוהים ברא אותך בשביל לשאוב לנו את הכיף מהדיונים בפורום? |: אם אתה לא רוצה לתרום דעה בעניין, אין צורך שתגיב. זו בדיוק הדעה שתרמתי בעניין : אלוהים? מה זה?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים הדעה שתרמת בעניין צריכה להיות בנוגע לנושאלא בנוגע לאנשים אחרים.ואלוהים, במקרה הזה, זו צורת התבטאות, שבמקרה הזה אומרת "מאיפה עכשיו נפלת עלינו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.