עבור לתוכן

קרררררררררר כל כך.

Featured Replies

פורסם

מה לא קר? אתמול בערב הייתי בקריית חיים, הייתי צריך ללכת ברגל איזה 5 דקות והרגשתי שאני פשוט הולך להתעלף מרוב קור.

יותר קר מאצלנו (אני גר בנשר)

• תגובות 72
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לא קר? אתמול בערב הייתי בקריית חיים ים, הייתי צריך ללכת ברגל איזה 5 דקות והרגשתי שאני פשוט הולך להתעלף מרוב קור.

יותר קר מאצלנו (אני גר בנשר בחיפה)

QFT.

פורסם

חחחח קר לכם עכשיו? אני חזרתי לפני שבוע מטיול ברוסיה, שם ביום יש מינוס 15 מעלות... ככה שפה זה פשוט תענוג המזג-אוויר הזה!

תאמין לי שמינוס 10 זה לא החלום שלך... מינוס 10 זה אומר שאם אתה לא לובש 3 שכבות של מכנסיים אז הבצים שלך מתפוררות מקור...

אז חזרת בלי ביצים?

פורסם

אז חזרת בלי ביצים?

:lol:

פורסם

מזה קרררררר

יצאתי החוצה מהאוטובוס בבית הספר קפאתי, חבל לכם על הזמן איזה קור פה בהרצליה, ועוד עם שמש!!!

בשביל להתחמם אני מדליק את המחשב שלי ושם את היידים שלי מאחורי ספק הכח. :cool2:

פורסם

איזה קיצ מצפה לנו

הפרש הטמפטורות שיש בחורפ לבין המומצע זה גם יהיה הפרש המומצע של הקיצ

:'(

פורסם

אתה לא מכיר את האנשים האלה שכשחם בקיץ הם רוצים חורף וכשקר בחורף הם בוכים שיהיה כבר קיץ? ::)

חחח, מי? מה קורה דימי?? כנס למסנג'ר, נראה אם רואים אותך בקרוב.

ובקשר לחורף, לא'דע בשבועות האחרונים איבדתי תחושת קור,אבל ממש,אני יוצא מהבית אם ג'קט+חולצה ורוב הזמן מוריד ת'ג'קט ונשאר אם Tשירט.

כנראה החזרה לאימונים עושה את שלה :yelclap:.

ד"א מת כבר שיהיה קיץ, שונא חורף,רוצים ים!

פורסם

תגידו מה אתם בוכים?

צריך להיות קר בחורף! ;D

פורסם

מה לא קר? אתמול בערב הייתי בקריית חיים, הייתי צריך ללכת ברגל איזה 5 דקות והרגשתי שאני פשוט הולך להתעלף מרוב קור.

יותר קר מאצלנו (אני גר בנשר)

לי יש רגישות (או יותר נכון היעדר רגישות) קצת ביזארית לקור בגלל הגנים הגרוזינים שלי..

ואני גם כמו הטרולים של Discworld - ככל שקר יותר אני מתפקד טוב יותר :)

פורסם

לא מבין מה כל המהומה?

כל הכיתה שלי קופאת באה עם מעילים בלאגנים כמה שכבות,

באתי עם חולצה קצרה.

והם עוד מדליקים מזגן על חום בכיתה ואז אני בכלל נירדם.

רק בערב אני יוצא עם ארוך כי אז אין שמש אז מתחיל ליהיות קריר.

פורסם

דווקא היום בבוקר זאת פעם ראשונה החורף הזה שלא הייתה לי בעיה לצאת מהמיטה בבוקר... היה יחסית נעים, וגם שמש בתזונה...

פורסם

לא מבין על מה אתם בוכים.

אני גר ומשרת בצפון, וכל עוד יש שמש בחוץ נעים ואפשר להסתובב עם שרוולים מקופלים (בצבא) או עם חולצה קצרה או ארוכה ודקה (בבית), כשאין שמש אז צריך ללבוש משהו קצת יותר מחמם, אבל זה באמת בקטנה.

כשקראתי אתמול על גל קור התלהבתי, אני מסתכל עכשיו החוצה והעולם שטוף שמש ודווקא נעים בחוץ, יש שמש ואין רוח. הלוואי והיה חורף אמיתי במדינה הזו.

פורסם

אני זוכר כאשר הייתי בחורף באוקראינה לתקופה מסויימת ,אז הייתי יוצא בבוקסר בלי חולצה כפכפים ב מינוס 5 מעלות בלי שלג ,והולך איזה 50 מטר לבית השני ודווקא לא כזה קר ,אבל זה היה מזמן .

היום ב 7 בבוקר יצאתי מהבית איזה קור בחיפה .....

פורסם

מילא היה קר ולח, אבל עכשיו רק קר ויבש.

אם היה קר ולפחות היינו רואים קצת משקעים אז הייתה תחושה של 'סיפוק' מהחורף. אבל ככה זה סתם מעצבן, אם לא הולך לרדת כלום עדיף שיהיה חם.

פורסם

מה אתם בוכים ? אתם מעדיפים להזיע בכל מקום ?

שימו עוד איזה חולצה\סוודר ואתם מסודרים בכל מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים