פורסם 2008 בינואר 1117 שנים היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות.טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס.מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים גם פה בראשון קור קיצוני ! אני עובד לילה אבל אצלי המכונות הדפסה עושות חום חבל על הזמן ככה שבפנים לפחות חם לי. אבל אני מודאג כי עדיין לא יצא לי לקנות מחמם לאקוריום שלי מקווה שאני אחזור הביתה בבוקר ולא אמצא איזה דג בקובית קרח .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אתה לא מכיר את האנשים האלה שכשחם בקיץ הם רוצים חורף וכשקר בחורף הם בוכים שיהיה כבר קיץ? :
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא יודע מה איתכם, אבל תודות לקור הזה אני מגיע לאחלה אוברקלוק. עם איזה מעבד ?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים עם איזה מעבד ? ישן 3800 X2 מ-2.0 ל-2.6 יציב. וזה מה שחשוב לך בחיים? בזה אתה מתעסק?.. עצוב.... נו באמת, אתה חושב שאני ילד. יש לי צרות+כאב ראש+משפחה ילדים, אז מה? מה נשאר לנו אם לא הדברים שאנחנו אוהבים לעשות. תזרום בנאדם.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים וווווווויייי איזה כיףףף!!! חורףףףףףףףףףףףףףףףףקר לך? תלבש משהו חם או תדליק חימום...
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא הטמפ' שפה [למטה באדמה] היא הקובעת אלא הטמפ' למעלה ליד העננים.למשל ברוסיה כבר כשיש 0-5 מעלות מתחיל לרדת שלג.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים חחחח קר לכם עכשיו? אני חזרתי לפני שבוע מטיול ברוסיה, שם ביום יש מינוס 15 מעלות... ככה שפה זה פשוט תענוג המזג-אוויר הזה!הלוואי שיגיע פה ל- מינוס 10 ככהיהיה חזק שלג בכל הארץMY DREAM!תאמין לי שמינוס 10 זה לא החלום שלך... מינוס 10 זה אומר שאם אתה לא לובש 3 שכבות של מכנסיים אז הבצים שלך מתפוררות מקור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.