עבור לתוכן

כרטיס אשראי חד פעמים? יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

לא מזמן דיברתי עם חבר והוא סיפר לי שהוא ראה בבנק הדואר כרטיס אשראי חד פעמי,אני מפקיד סכום של כסף וזה מה שיש בכרטיס,ואפשר להשתמש בו פעם אחת בלבד.

הקטע שזה מוגבל ל1000 ש"ח אם אני לא טועה,ואני צריך לקנות מגבר לרכב מאיבי בסכום של 300 דולר ז"א 1200 ש"ח ללא משלוח.

אין לי חשבון בנק בארצות הברית כך שאני לא יכול להפקיד כסף לפאיפל וגם אין לי כרטיס אשראי.

אם מישהו מכיר את השיטה של הכרטיס האם זה אפשרי לחלק לתשלומים ולהפקיד בבנק הדואר כל חודש סכום מסויים?

פורסם

אין שום בעייה להפ'יד כסף לאייבי גם עם כרטיס אשראי בן לאומי או רוב הויזות המקומויות.

אתה לא צריך חשבון בארה"ב.

עד כמה שאני מכיר את בסיגנון של כרטיסים האלה אתה לא יכול לעשות תשלומים ויש לך הגבלות, אבל בשביל פרטים מדויקים אני אמליץ לך ללכת לבנק הדואר ולבדוק.

פורסם

לא ניתן להשתמש בכרטיס של ויזה כאל ודואר ישראל בשרותי העברת כספים, סביר להניח שPaypal נכנס לתוך ההגדרה הזו.

2. חייבים לקנות את הכרטיס במזומן, לא בתשלומים.

פורסם

לי יש וויזה רגילה בבנק לאומי, ואין לי בעיה לשלם בפיפאל או במינויים לאתרים, משחקים.

פורסם

למסטרקארד יש שירות של מספר חד פעמי באינטרנט - אתה מתחבר לאתר של מסטרקארד ומבקש מספר חד פעמי שאותו אתה נותן לחברה ממנה אתה קונה ולאחר ביצוע העיסקה המספרנחסם

פורסם
  • מחבר

כן אבל צריך להיות לקוח של מאסטרקארד,וגם אז זה מוגבל ל1000 שקל.

אין לי שום כרטיס אשראי ,איך אני יכול לשלם חוץ מלקנות את המגבר בארץ?

האם יש שירות כזה כמו של בנק הדואר רק שמוגבל למחיר יותר גבוה?

פורסם

לישראכארד יש גם שירות דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים