עבור לתוכן

גניבה מחיילים בתחנה מרכזית ת"א

Featured Replies

פורסם

שיטה שבני דודים שלי השתמשו בה-

"אני לא חייל, אני בתחפושת"

מסתבר שזה עובד.

פורסם

כי פשוט מאוד מאוד מסובך להגיד "לא תודה" ולהמשיך ללכת.

:lol:

פורסם

^ תכלס זאת השיטה הנכונה.

כנ"ל לגבי מחלקי פלאיירים, מציעי דגימות בסופר, וחרדים שמנסים להוסיף לעצמם נקודות זכות למעלה ע"י שכנוע להניח תפילין.

פורסם

שכנוע?

יותר כמו הטרדה

תוך כדי שהם שואלים "צדיק, יש לך שניה?"

אתה פתאום מגלה שהוא כבר בליפוף ה 5 על הזרוע שלך

הם פיתחו מומחיות לזה S:

פורסם

^ ניסית כבר את המשפט "אני לא יהודי"? עובד פלאים :smile1:

פורסם

בזמן השרות שלי עברתי אין סוף פעמים בתחנה מרכזית ועוד כל מיני מקומות דודג'אים כאלו.. :lol:

אני לא מבין מה הבעיה פשוט להגיד לא וזהו? :s05:

פורסם

הם מחתימים אותך על כך שהם הולכים לקחת 40 ש"ח למשך X חודשים, או מבקשים את המספר כרטיס אשראי ולא אומרים למה? oO

פורסם

לא יודע מה במקרה של פותח הת'ראד אבל במקרה שלי זה היה ל"מועדון הנחות" כביכול,

נתנו לי כרטיס שקר כלשהו שנותן הנחות במכולת של שמוליק וכו' והפיתוי היה דיסק טראנס מעפן בחינם :-X

פורסם

גם כשאני הייתי חייל, כל הזמן הסתובבו החארות האלה בתחנה המרכזית.

אף פעם לא הקשבתי עליהם.

עד שאיזו פעם אחת אחרי בדיקת עיניים שעשו לי בצריפין ובה שמו לי טיפות להרחבת אישונים, כמובן בלי להגיד לי מה זה ושצרך להמתין קצת אחרי הבדיקה.

כשיצאתי כולי מסונוור, מטושטש ולא יודע מה קורה איתי, תפס אותי איזה זבל אחד כזה עם משפט "הי חייל, בוא קח דיסק חינם".

ומפה ההמשך ידוע.

המזל הוא שהיה מדובר בהוראת קבע בבנק שאותה יותר פשוט לבטל.

פורסם

לבטל דרך חברת האשראי או לבטל דרך הבנק את הוראת הקבע.

בתקופה שגם אני הייתי בסדיר,לפני כמה שנים טובות, העניין הזה היה מאוד נפוץ, בתחנות הרכבת היו עוצרים אותך ותיקתק לוקחים לך פרטים.

אחרי הפעם היחידה שהצליחו לסדר אותי, וביטלתי את הוראת הקבע כמובן, החלטתי לסדר אותם בחזרה.

זייפתי והדפסתי כמה כרטיסי "פרטי חשבון בנק" של בנקים שונים, עם מידע אקראי (שמות ומספרים מומצאים)

(זה סתם דף נייר בגודל כרטיס ביקור, עטוף בלומינקס, עם פרטי החשבון- שם, מספר חשבון ומספר סניף,

לא ממש מסובך לזייף, לא צריך יותר מ power point ומדפסת

וללכת לחנות צילום כלשהי או לאופיס דיפו בשביל ללמנקס את זה)

ומאז (ועד היום...) כל פעם שאני נתקל בכזה נוכל, אני ישר מוסר לו את אחד הכרטיסים המזוייפים,

(בטענה שאין לי כ.אשראי ואני עושה הכל בהוראות קבע) שיעתיק לעצמו את הפרטים,

ולוקח את הדיסקים/MP4/כל מתנה מחורבנת אחרת שיש להם שם באותו רגע...

LOL :lol:

פורסם
  • מחבר

ואם לא מדובר בהוראת קבע? אלה בחיוב תשלומים רגיל בכרטיס אשראי. הביטול הוא דרך החברה של הכרטיס אשראי? אפשר בכלל לבטל דבר כזה?

המון תודה על העזרה חבר'ה

פורסם

אפשר, תסביר להם שהוציאו ממך את הפרטים והחתימה תחת לחץ, אני בטוח שהם יעזרו לך הם בד"כ מאוד באים לקראת הלקוח.

פורסם

זו עסקת רוכלות והיא רשאית לבטל אותה.

אבל צריך לעשות זאת נכון וזה אומר :

1. לשלוח אליהם פקס עם בקשת ביטול, מוטב להצהיר שיש ברשותך את המתנה ולא נעשה בה שימוש (תצהיר גם של כוונתך בסעיף 3).

2. לנסות ליצור עמם קשר טלפוני לוודא קבלת הפקס.

3. אחרי 1+2 לבטל את חיובי האשראי (בתקווה וחברת האשראי תאפשר זאת)

4. פניה למועצה לצרכנות.http://www.consumers.org.il/ הם עוזרים יופי ומכירים את התופעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים