עבור לתוכן

גניבה מחיילים בתחנה מרכזית ת"א

Featured Replies

פורסם

אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף

חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה.

תודה!

פורסם

עשו את זה לבן דוד שלי.

תבטל מהר את האשראי...

הנוכלים האלו מנצלים את התמימות של החיילים

פורסם

גם עלי ניסו את השטות הזאת.

אני לא מבין איך נורה אדומה לא נדלקת לאנשים כאשר באים אליהם ומתחילים איתם עם "חינם" וזורקים עליך DVD ונגנים, ואחרי 2 דקות בדיוק מבקשים ממך פרטים אישיים כולל מספר כרטיס אשראי.

פורסם

לבטל דרך חברת האשראי או לבטל דרך הבנק את הוראת הקבע.

בתקופה שגם אני הייתי בסדיר,לפני כמה שנים טובות, העניין הזה היה מאוד נפוץ, בתחנות הרכבת היו עוצרים אותך ותיקתק לוקחים לך פרטים.

אחרי הפעם היחידה שהצליחו לסדר אותי, וביטלתי את הוראת הקבע כמובן, החלטתי לסדר אותם בחזרה.

זייפתי והדפסתי כמה כרטיסי "פרטי חשבון בנק" של בנקים שונים, עם מידע אקראי (שמות ומספרים מומצאים)

(זה סתם דף נייר בגודל כרטיס ביקור, עטוף בלומינקס, עם פרטי החשבון- שם, מספר חשבון ומספר סניף,

לא ממש מסובך לזייף, לא צריך יותר מ power point ומדפסת

וללכת לחנות צילום כלשהי או לאופיס דיפו בשביל ללמנקס את זה)

ומאז (ועד היום...) כל פעם שאני נתקל בכזה נוכל, אני ישר מוסר לו את אחד הכרטיסים המזוייפים,

(בטענה שאין לי כ.אשראי ואני עושה הכל בהוראות קבע) שיעתיק לעצמו את הפרטים,

ולוקח את הדיסקים/MP4/כל מתנה מחורבנת אחרת שיש להם שם באותו רגע...

פורסם

טיפ לחיים: אין דברים בחינם!

לפעמים יש הגרלות ודברים כאלה.... צריך לבדוק קודם כל אם זה נכון, ולא להתפתות.

פורסם

ומאז (ועד היום...) כל פעם שאני נתקל בכזה נוכל, אני ישר מוסר לו את אחד הכרטיסים המזוייפים, שיעתיק לעצמו את הפרטים,

ולוקח את הדיסקים/MP4/כל מתנה מחורבנת אחרת שיש להם שם באותו רגע...

חחח ענק :yelclap: :yelclap:

אבל גם מה שאתה עושה לא חוקי במיוחד :smile1:

פורסם

גם אני כמעט נפלתי בפח, פשוט נשמע לי נורא מטומטם כשהם ביקשו ממני כרטיס אשראי אז התחפפתי משם...

בלי קשר תחנה מרכזית תל אביב זה המיץ של הזבל של ישראל

פורסם

חחח ענק :yelclap: :yelclap:

אבל גם מה שאתה עושה לא חוקי במיוחד :smile1:

1. הגונב מגנב פטור. מה שגם הם לא מפסידים על זה שום דבר, כי-

2. המוצרים שהם מחלקים הם גם ככה זבל קוריאני/סיני שמתפרק אחרי 20 דקות שימוש, או שבדיסקים יש מוזיקה שאף אחד לא רוצה לשמוע.

אני חושב שכולם צריכים לעשות כמוני, ואז נוכלים כאלה יחשבו פעמיים לפני שהם עושקים חייל מסכן.

אני תמיד משחק אותה מתלהב מהחרא שהם מציעים, "ואיי, באמת? זה MP4? ומה, רק לחתום כאן? איזה יופי!"

בהתאם, החיוך המרוח לי על הפנים, והרגשת הסיפוק בלב כשאני מתרחק מהם ומחזיר את הכרטיס המזוייף לארנק, רק גדלים וגדלים.

פורסם

נראה לי שגם בכניסה לחר"פ בצריפין עושים את זה .. עומדים שם גבר ואשה ומנסים למכור שעונים ותכשיטים

אני כבר מתעלם קבוע מהקריאות שלהם "חייל בוא תראה" מה גם שכל המוצרים שהם מוכרים , עומדים בשמש שעות על גבי שעות ומתבלים לאט לאט...

קיצור , לא להתקרב... סופ"ש מהנה לכולם!

פורסם

נראה לי שגם בכניסה לחר"פ בצריפין עושים את זה .. עומדים שם גבר ואשה ומנסים למכור שעונים ותכשיטים

אני כבר מתעלם קבוע מהקריאות שלהם "חייל בוא תראה" מה גם שכל המוצרים שהם מוכרים , עומדים בשמש שעות על גבי שעות ומתבלים לאט לאט...

קיצור , לא להתקרב... סופ"ש מהנה לכולם!

דווקא זה לא זיוף....

פורסם

גם לי עשו את זה פעם

אבל ביטלתי מהר את הכרטיס וגם ככה לא היה לי כמאת כסף בחשבון

ככה שלא נדפקתי הרבה

הבעיה שאתה חייל צעיר ודי תמים

אפשר לעבוד עליך

לפחות למדתי לקח לחיים

ויש אנשים שדפקו אותם בסכומים גדולים בהרבה

בשיטות כמו פירמידה\יחידות נופש וכו

פורסם

הקטע שזה נוכלות, אבל לא גניבה. נתתם פרטים אישיים, חשבון אשראי, שימו לב על מה אתם חותמים

הם משכללים את השיטות שלהם בעזרת זיהוי התגים "בה יש היום מבצע לחיילים מ401", "היי בה"ד 7!" וכל מיני כאלה... מזל שהיום אני בבסיס שאין את התג שלו ליותר מ100 אנשים וגם הם גרים בעפולה ככה שהם לא יודעים להמציא לי משפטים

ואם כבר תחנה מרכזית, לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב:

"התקלה המרכזית החדשה" - http://finance.walla.co.il/?w=//1193011

פורסם

מסכים.

זה לא גניבה, זו סתם נוכלות. מי שחותם על זה- פשוט דביל.

פורסם

לא בהכרח, הרבה אנשים אינטליגנטיים עושים דברים מטופשים

כשלוחצים אותם לקיר ותופסים אותם ברגע הלא נכון, והנבלות האלה יודעים לנצל את זה.

(או בקיצור - גם אני נפלתי בפח הזה לפני כמה שנים :P, אחרי כמה ימים ביטלתי את הוראת הקבע ונגמר הסיפור)

פורסם

כל אחד עושה שטויות.

במצבים האלה החרות האלה יודעים לנצל את האינסטינקט שלך להתעניין.

הרבה פעמים גם מביאים כוסיות לתפקידים האלה.

אני מתעלם לחלוטין מכל רגש שעולה אצלי ופשוט ממשיך ללכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים