פורסם 2008 בינואר 1017 שנים http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=531176&TypeID=1&sid=126הראו לחבריכם השמאלנים.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר יש הרבה "שמאלנים" שמחזיקים בדעות מהמרכז ימינה אבל קוראים לעצמם שמאלנים כדי לחשוב על עצמם שהם 'מיוחדים', ו'נאורים'.......
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר לא.שמאלן אמיתי היה אומר "אני תומך בפינוי כל ההתנחלויות"חוצמזה דעה בנושא בודד לא נותנת אינדיקציה מספיקהומאיך שהתנסחת אפשר לחשוב שאתה שואף להיות שמאלני
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא, פשוט מנסיון קוראים לי שמאלני, את עצמי אני רואה כאחד שלוקח קצת מימין וקצת משמאל. יכול להיות שאני כבר מתחיל לראות את עצמי כשמאלני מכיוון שזאת נטיה של הרבה אנשים כבר לצעוק לעבר כל אחד שהוא שמאלן אם הוא לא חבר בכהנא חי.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים לא.שמאלן אמיתי היה אומר "אני תומך בפינוי כל ההתנחלויות"לא . שמאלן אמיתי תומך במה שאמרו לו לתמוך, אבל הוא לא יודע מה פירוש "פינוי", או מה הם ה"התנחלויות" .
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים לא.שמאלן אמיתי היה אומר "אני תומך בפינוי כל ההתנחלויות"חוצמזה דעה בנושא בודד לא נותנת אינדיקציה מספיקהומאיך שהתנסחת אפשר לחשוב שאתה שואף להיות שמאלניצא כבר מהסרט הרע שלך... יש מגוון דעות בתוך מחנה השמאל, יש שמאלנים שמוכנים לפנות את כל ההתנחלויות ויש שמאלנים שמוכנים לפנות מאחזים בלתי חוקיים בלבד, אין דעה אחת שולטת. ומה שבטוח הוא שאתה חי בעולם של שחור ולבן ולא מבין שיש מגוון דעות ולא שתי דעות בלבד.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים Dark Respect, כמה שנאה בבנאדם אחד. דגנרט, להיות 'שמאלני' לא קשור לאל-קעידה בכלל.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים גם סטאלין היה טכנית שמאלני, אבל אם הוא היה ראש הממשלה שלנו, על עזה היו שומעים רק בשיעורי היסטוריה בקיצור, לחשוב שכל השמאלנים חושבים אותו דבר זאת טעות.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר Dark Respect, כמה שנאה בבנאדם אחד. דגנרט, להיות 'שמאלני' לא קשור לאל-קעידה בכלל. אה וואלה, כי אמרתי שכל השמאלנים חברים באל קעידה עזבו אתכם מפינוי התנחלויות טעיתי בהכללה הזאת, לשמאלנים יש דעות מגוונות יותר הבאתי את הסרטון כדי לתקוף את אשליית השלום שיש לשמאלנים, שהכל תלוי בחתימה על מסמך. שיבינו שאנחנו לא מתעסקים עם אנשים שחושבים כמוני כמוך
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אנחנו לא מתעסקים עם אנשים?אתה יודע מה השלב הבא אחרי המשפט האחרון שלך או שאני אמשיך?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר אתה קראת ככה: "אנחנו לא מתעסקים עם אנשים, שחושבים כמוני כמוך"והפירוש הנכון הוא בלי הפסיק כמו שאני כתבתי. תפסיק לחפש גזענותכמו שהנאצים היו בני אדם גם כל הפלסטינים בני אדם.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים הגדירו ימני ושמאלני.אגב לפותח הדיון, "הערבי הזה" לא נשמע בדיוק מחמיא. עדיף שתשנה את הכותרת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.