עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי ה NV 5200...איזה כרטיסים אלו?

Featured Replies

פורסם

מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם?

בבקשה תביאו טיפה מידע....

פורסם

אתה בטח מתכוון ל FX5200... הם הכרטיסים הכי חלשים בסדרת ה FX.

פורסם

ה FX5200 וה-FX5600 נועדו להתחרות ב Radeon 9000PRO וRadeon 9500PRO של ATi.

ככה ש nVIDIA "חוזרים בתשובה" אחרי שATI הביסה את הכרטיסים הקודמים של nVIDIA (ה Geforce4MX ו Geforce4TI).

פורסם

דווקא כתבו בחדשות של האתר שהכרטיס הולך לעשות חיים קשם ל-Radeon 9000...

פורסם

דווקא כתבו בחדשות של האתר שהכרטיס הולך לעשות חיים קשם ל-Radeon 9000...

בהחלט, כי לעומת ה R9000 V הFX5200 תומך ב DX9.0 והמחיר שו נמוך באופן משמעותי

פורסם

הFX5200 נראה שיהיה טוב יותר בכל זאת, אבל מאוד לא חכם להשוות אותו לR9000. המקביל לו מסדרת הRadeon-ים הוא הR9200. הם נראים דיי משתוים כשעם דרייברים טובים הFX מוביל, אבל בינתיים אין לדעת מה יהיה עם הדרייברים. nVidia אמנם משקפים צל הנראה מהיר עם ה-Detonator כשהוא לא ממש כזה, אבל גם ה-Catalyst של ATi מתקדם טוב ולא ניתן בינתיים לדעת מה מצופה לנו. מה שכן, המאבק הולך להיות ארוך וקשה. אבל אנחנו רק מרויחים מזה, כפי שכבר ידוע.

עריכה- עכשיו שמתי לב שמדובר בR9000P ולא בR9000. מה שכן, זה עדיין לא כפי שהדברים נראים כי הדרייברים ממש לא מעודכנים שם וגם זהו לא הFX5200, אלא גרסאת הUltra שלו.

פורסם
  • מחבר

אז סדרת ה TI תהיה טובה מה FX5200?

פורסם

Exactly.

פורסם

אבל עדיין, יש לו תמיכה ב DX9... אם הוא עולה פחות באופן משמעותי מ TI4200, עדיף לקחת אותו

פורסם

נראה לי שאתם טועים.

geforce fx 5200 הוא משתווה בביצועים ל TI4200 רק עם תמיכה בDIRECTX 9.0.

תהיה לו גם תמיכה בAGP X8 ו128MB זכרון. בכל אופן, הנה השוואות מהאתר של טוםhttp://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-15.html

ראיתי את ההשוואות יותר לעומק ואכן ה FX 5200 וה 5600 מקרטעים אחרי סדרת הTI, מה זה?

אגב לתקן את השם של הת'רד הזה אלה NV31 ו NV34 (5200 ו 5600) וה5800 הוא NV30.

עוד דבר, ראיתי שם שבFPS בספלנר סל ה GEFORCE 4TI 4200 מהיר יותר מ RADEON 9500 PRO. דבר שלא מפתיע אותי מכיוון שNVIDIA נותנת חסות למוצר זה.

פורסם

ללא AA+AF ה GF4 Ti 4200 מהיר יותר מה FX 5200 בגלל בקר זכרונות גרוע שיש ב FX הספציפי הזה.

כשמפעילים את הפילטרים ה FX משתווה ל GF4 Ti4200 והוא הרבה יותר חזר מרידאון 9200 (שהו בסה"כ רידאון 9100/8500 עם AGP X8).

ה FX5600 אמור להתחרות מול הרידאון 9600.

פורסם
  • מחבר

אז מה שווה לקנות? המחיר יהיה שווה?

פורסם

5200 מתחלק ל שתיים , רגיל ואולטרא , הרגיל גרוע , האולטרא פחות גרוע , הרגיל נעקף בלא מעט מקרים ע"י MX440 , האולטרא מקרטע בלא מעט מקרים אחרי ה 4200 . כשמופעל AF ביחד עם AA שניהם מציגים תוצאות הרבה יותר טובות אבל בהרבה מקרים המהירות עדיין לא משהו ככה ש AA ו AF כנראה ימשיכו לדרוש כרטיסים חזקים וכוח עיבוד נטו (בהתחשב בעובדה שגם משחקים נעשים כבדים יותר), משחקי DX9 לכשיצאו יהיו קצת כבדים לכרטיסים האלו גם ככה (כמו שמשחקי DX8 עכשווים מקרטעים קצת על גיפורס 3). המחיר של האולטרא אמור להיות 200 דולר - במחיר הזה - הוא לא ממש שווה, אבל המחירים ירדו דיי מהר זה בטוח.

פורסם

לא יודע, כל ההסכמים שNVIDIA חותמת עם EA לא תעשה ל ATI חיים קלים.

נכון ש הRADEON זה פשוט כרטיס מעולה בכל מה שיש בו, עיבוד הטקסטורות, הTVOUT האיכתית, ביצועים מעולים ב AA ו AF ותמיכה DX9.

אבל האם זה באמת יהיה שווה לקחת כרטיס כזה תותח, כשהוא לא יוכל להריץ את מרבית משחקי EA במיטבם? זאת דווקא מציאות מעניין.

אפילו הלוגו של UT 2003 מראה בוט מוזר יוצא מתוך סמל של NVIDIA, ואני רואה בעין שבRADEON שלי וב GEFORCE 4TI אין הבדל באיכות התמונה.

ואני לא משחק ב AA ו AF, כי לא איכפת לי מהדברים האלה וכן גם שאר האוכלוסיה, לכן אני חושב שNVIDIA תמשיך להוביל הלאה את השוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.