עבור לתוכן

מחפש מסך איכותי עד 4500 שח

Featured Replies

פורסם

הצרכים שלי הם

משחקים מהירים

24 אניץ לא פחות

עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6

אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו

אבל גם יתן ביצועים מעולים

הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות

וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה צריך כניסת HDMI לך על FP241W ואם לא על 2407WFP

בכל מקרה במידה והפרטים במפרט מחשב נכונים הייתי מציע לך לשדרג את כרטיס המסך אם אתה רוצה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

זה הכן המפרט שלי

והאם BENQ זאת חברה טובה ואמינה?

כאילו חוץ מדיסקים לצריבה לא חושב שהם משהו

ולמה המסך הזה יותר טוב מהדל ?

תודה

פורסם

אני מציע שתקרא את הביקורת שפורסמה באתר על מסכי "24. היא תעזור לך עם ההתלבטות שלך.

פורסם

גם אני מחפש מסך בצרכים ותקציב דומים - ושאלה אחת שמטרידה אותי היא ההבדלים העצומים במחיר בין הדל ודומיו לבין מסכים כמו MAG BP219W, שמבחינת מפרט נראה עליון על הדל מכל בחינה מלבד דברים לא קשורים כגון יציאות USB או קורא כרטיסים.

אני חושד שמדובר בסוג הפנל - אם כן, איפה אפשר לראות את סוג הפנל? הוא לא מוזכר באתר היצרן או באף חנות...

פורסם

אם אתה צריך כניסת HDMI לך על FP241W ואם לא על 2407WFP

בכל מקרה במידה והפרטים במפרט מחשב נכונים הייתי מציע לך לשדרג את כרטיס המסך אם אתה רוצה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה.

או שתחכה לבואו של ה Dell 2408WFP, שאמור גם הוא לכלול HDMI, ואז תחליט מה טוב יותר.

פורסם

או שתחכה לבואו של ה Dell 2408WFP, שאמור גם הוא לכלול HDMI, ואז תחליט מה טוב יותר.

לחכות זו תמיד אופציה - בין אם לבואו של מסך חדש או לירידת מכירים, אבל אני צריך מסך עכשיו ולא בעוד שנה...

פורסם

זה לא כמו כרטיסי מסך ש"כל הזמן יוצא משהו חדש ואם מחכים אז בסוף לא קונים כלום". במיוחד כשמדובר במסכי 24 טובים.

וה 2408 אם אני לא טועה כבר זמין לקנייה בחו"ל, אז ממש לא מדובר בלהמתין שנה.

פורסם

זה לא כמו כרטיסי מסך ש"כל הזמן יוצא משהו חדש ואם מחכים אז בסוף לא קונים כלום". במיוחד כשמדובר במסכי 24 טובים.

וה 2408 אם אני לא טועה כבר זמין לקנייה בחו"ל, אז ממש לא מדובר בלהמתין שנה.

הוא היה "זמין" באתר של דל, אך כעבור כמה שעות הורידו אותו, הודיעו לכל המזמינים שההזמנות בוטלו, והציעו להם את ה2407WFP. כנראה היה מדובר בהתכוננות של דל לקראת ההעלאה של המסך לאתר שלהם - הם העלו כבר את החוברת, הדרייבר והכל כדי שהתשתית תהיה מוכנה ל"רגע האמת".

נכון שהמסך כנראה יצא בימים (או מקס' בשבועות) הקרובים, אבל השאלה היא מתי הוא יגיע לארץ - תהליך שיכול לקחת הרבה מאד זמן.

אולם עולה כאן רעיון מעניין: להזמין את המסך מארה"ב! עם שער הדולר הנמוך, סביר להניח שהעלות הכוללת תצא נמוכה יותר מבארץ. הבעיה היחידה היא האחריות... האם דל ישראל נותנים אחריות למסכים שנקנו בארה"ב?

עריכה: שלחתי אימייל למשרדי דל ישראל בעניין. נראה אם יענו לי. אם לא אני אטריד את המשרדים הבינלאומיים! :silly:

פורסם

אני מאוד יודה לך אם תעדכן ברגע שתיהיה תשובה מכיוון שגם אני שוקל להזמין מחו''ל כי המחירים כמעט חצי מבארץ :o

פורסם

הנה התשובה שקיבלתי מחברת דל:

האחריות הגלובאלית ניתנת במדינות בהן DELL מיוצג , משווק ונמכר באופן ישיר ללקוח הסופי.

תוכל לקרא על כך ב- http://www1.us.dell.com/content/topics/global.aspx/services/en/prog_portables?c=us&cs=555&l=en&s=biz

בישראל נמכרים המחשבים באמצעות משווקים מורשים אשר הוסמכו ע"י DELL למכור מחשבים בישראל.

רשימת המשווקים המורשים ב <http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd>

ללקוח שרכש מחשב DELL בחו"ל - המשווקים המורשים יכולים לתת מענה לחלקי חילוף לדגמים שנמכרים בארץ בלבד ובעבור השירות יחוייב בהתאם להסכם ביניהם.

לדגמים שאינם נמכרים בארץ לא יוכלו לתת מענה מכיוון שאין להם חלקי חילוף עבורו ולא הוכשרו לתת לו תמיכה טכנית.

המשמעות היא שלמעשה אין "אחריות" בארץ - חלקי חילוף ינתנו רק עבור דגמים שיש בארץ, וגם אלה בתשלום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים