עבור לתוכן

מחפש מסך חדש רצוי 24" מחיר 6000~

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה.

אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש.

השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים.

המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי.

אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24"

תודה מראש.

פורסם

נשמח לעזור לך, אבל אתה חייב לציין את התקציב שלך בכותרת. האם הגרפיקה שאתה עובד איתה היא מהסוג שדורש color critical ומערבת הכנה לדפוס?

פורסם
  • מחבר

כן זה כולל גם COLOR CRITICAL וכן מדי פעם יש הכנות לדפוס

פורסם

היות ומדובר על הכנה לדפוס, האם יש לך קולורמטר?

התקציב שלך מכובד. אבל הכנה לדפוס מחייבת שימוש בקולורמטר כך שזה יצטרך להיכלל בתקציב עם המסך ויש כך שתי סיטואציות -

1) אם כבר יש לך מכייל (קולורמטר) להכנה לדפוס בעוד 600 ¤ תוכל לרכוש EIZO S2431W, אם כי S2411W שעולה 7500 ושנסקר עבור האתר מאפשר לך לקבל דיוק צבעים גבוה יותר, בנוסף לכך שיש לו כיול צבעים 6-Axis ב-OSD

2) אם אין לך קולורמטר, הנחוץ לכיול לקראת הכנה לדפוס, לא תוכל לרכוש מסך 24" טוב לגרפיקה בתקציב זה מכיוון שקולורמטר הוא ציוד יקר 1000-1500 ¤. מסך שכן ייכנס לתקציב עם קולורמטר הינו ה-NEC 2090UXi עם פאנל A-TW-IPS. אם כבר יש לך קולורמטר אפשרית גם גירסת ה-Spectraview של ה-2090UXi עם פונקציית כיול שמאפשרת כיול חומרתי עם התוכנה של NEC. ה-NEC מופיע במבחן ל-20" איכותיים בנעוץ בראש הפורום.

בכל מקרה תהיה מוגבל לרמת משחקיות שאינה מהירה מאוד כל המסכים הללו, למעט הפיליפס 200P7ES, מתאימים למשחקים איטיים יותר מ-FPS מהירים כ-counter strike וכו' בשל Input Lag ארוך.

לסרטים מסכי 24" של איזו יותר מוצלחים מה-20" עם IPS בשל יחס ניגודיות סטטי גבוה יותר במקביל לכמות פחותה של ניצנוץ, כך שהם יותר ורסטיליים לעיבוד תמונה עם הקרנת קבצי Full HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים