פורסם 2008 בינואר 1017 שנים זהירות עם התגובות האלימות.. בסוף אורנה בנאי והחבר'ה שלה מ"תנו לחיות לחיות כמו מלכים " יסגרו את הפורום
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים יאוווו GOD DAMN גם זה לי היו כאלה בבית הקודם! אל תשאלו הכי מפחיד היה שקמתי והוא היה על השמיכה שלי עפתי מהמיטה בטיל יא אללה איזה מפחיד בלילה הם יוצאים הכי הרבה..פעם ב-12 בלילה קמתי לשירותים עכשיו בחושך בלילה הם יוצאים כמו שאמרתי , וכל השירותים איזה 7 כאלה ,הם בעיקר חיים בקירוות ובמקומות חשוכים,בלילה יוצאים דרך המשקופים.יא אללה DAMN מקווה שלא יחזרו אלי חח , תעשה הדברה
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: למה אתם מטעים?????!!!!!! זה המיקרופון ממטריקס! פעם הבאה אל תטעו אנשים. לפותח האשכול תחשוב מי יכול להיות האויב שלך...
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים הת'רד הזה היה משעשע עד שהגבת :\ ובזכותך חזר... נו..., פותח הת'רד - סגרתה את העניין איתם?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים הת'רד הזה היה משעשע עד שהגבת :\תודה פיקה היום לא הולך לי להצחיק (למרות שכמה פעמים הלך) מה אני אעשה זה המזג אוויר המסריח פה....
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים חחח גם לי יש אותם בבית איך באמת אפשר להרוג את כולם??? kill them all 8) כמו שאמרו פה K300 יעשה את העבודה
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים חחחחחחחח באמת דומה לחרק שמכניסים לנייייייאו לבטןאנשים תנקו את הבית לא תקבלו חרקים ווירדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.